MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanko] TheSoreq

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by TheSoreq, 15 August 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheSoreq

TheSoreq Użytkownik

Dokładny nick w grze: TheSoreq

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Do końca wakacji spokojnie ponad 4h dziennie a gdy przyjdzie rok szkolny myślę, że po 2,5h :)

Ile masz lat: Mam 16 lat skończone w lipcu.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej czasu spędzam na serwerze Survival.

Jak długo grasz w Minecraft: Przygodę z Minecraft zacząłem już około 3 lata temu

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Z przerwami około pół roku.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie dostałem bana oraz kicka :)

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem funkcję Moderatora oraz Administratora, funkcji pomocnika nie pełniłem, ale na pewno sobie dam radę :)

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik posiada komendę /kick (gracz).

Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Hmm. Pełniłem podobne funkcje wiele razy i nigdy nie było na mnie skarg. Jestem miły, opanowany i uprzejmy. Gdy ktoś ma jakiś problem np jak zrobić działkę, staram się mu to wytłumaczyć. Jestem bezstronny czyli nie daje 'ulg' bo kogoś znam. Mam dużo wolnego czasu dlatego chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera. Będę dbał o to aby na serwerze panowała miła atmosfera i nie było wyzwisk typu: 'ty kur*o, zjeb*e' itp. itd. Gracze na serwerze raczej mnie kojarzą i myślę, że z pewnością mogę pełnić tą posadę.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: A więc mam na imię Dawid, mam 16 lat. Mieszkam w Gorzowie Wlkp i idę teraz do Technikum. Interesuję się piłką nożną, żużlem oraz motoryzacją. Gry w które gram to min. Cs:GO, Minecraft, ETS2. Jestem miły, kulturalny oraz opanowany. Ortografia czy poprawna składność zdań nie robi mi żadnego problemu i często zwracam na to uwagę aby pisać poprawnie. To na tyle w wielkim skrócie.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:
    * Gdy wchodzimy w losowy tp na netherze często wywala ponad bedrock
    * Gdy płynąłem łódką wywalało mnie za fly :v

Wymień kilku członków ekipy: Zielony, Puma_poland, shoga, Marcinek i Sune.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Liczę na pozytywną ocenę, pozdrawiam Dawid.

Reklama
  2. MoRriS

MoRriS Użytkownik

Jestem na TAK!
    1. Wiek odpowiedni
    2. Długo gra na serwerze.
    3. Ma doświadczenie

3. Yumi

Yumi Użytkownik

Poświęcam dużo czasu CraftApple jednak nigdy Cię nie widziałam ani na forum ani na serwerze co świadczy o tym iż nie ingerujesz w życie serwera ani nie pomagasz.
    W podaniu lekki chaos. Ładnie sformatowane , w niektórych miejscach pięknie się rozpisałeś a w innych makabrycznie a co gorsze w dwóch czy trzech miejscach użyłeś Ctrl C + Ctrl V.
    Twój staż na serwerze wynosi pół roku jednak wymieniłeś bardzo małą ilość błędów z czego jeden z nich wcale nie jest błędem
    Jak sama nazwa mówi jest to LosowyTeleport , co za tym idzie , będzie tepał Cię w pierwsze lepsze miejsce.
    Jednak najbardziej niepokojącą rzeczą dla mnie są kłamstwa w podaniu. Tak , kłamstwa. Wpisałam w google Twój nick a pierwszym linkiem było Twoje stare podanie , również z CraftApple.

Definitywnie na NIE.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page