Dokładny nick w grze ? Messi1910. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ? Serwerowi mogę poświęcić od 5h do 8h, a w weekendy 24h. Ile masz lat ? Mam 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? Np. Survival,Creative,Seablock ? Najwięcej czasu spędzam na Survival. Jak długo grasz w Minecrafta ? W minecrafta gram około 3 lat. Na serwerze Craftapple gram 3-4 miesiące. Czy miałeś kiedyś tu bana ? Nie nie miałem tu nigdy bana. Czy pełniłeś podobną funkciję na innym serwerze ? Tak byłem Czatmoderatorem i pomocnikiem. Czy znasz komendy pomocnik wymień je ? Tak (kick Nick) Wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego ty ? Dlatego ja ponieważ uwielbiam pomagac innym graczom.Nie lubie tego , gdy ktoś jest smutny. Opisz siebie w kilku długich zdaniach ? Mam na imię Nathan, mam 16 lat. Uwielbiam pomagać innym graczom w ich problemach.Kocham przyrodę i zwierzęta.Mam kotka i psa.To nie wszystko najbardziej uwielbiam grać w piłkę nożną ,gram w klubie w Radomiaku często wygrywamy w różnych zawodach. Noi to na tyle. Czy znasz jakies błędy ,bugi na serwerze ? -Przechodzenie koniem przez drzwi lub ściane. -Pokazujące się bloki dźwiękowe w powietrzu. Wymień kilku członków naszej ekipy ? - Wioletta,MrAstar,Kshycho. - Wymiatacz23,Phantom_Screw,Bobikowski. - DejVoo,Pat277,RaddiPl. Jakie obowiązki ma pomocnik ? Obowiązkiem Pomocnika jest wywalanie graczy np. Za spam,Uzywanie wulgaryzmów,Floodowanie, i obrażanie innych graczy.Drugim obowiązkiem Pomocnika jest pomaganie innym graczom gdy nie wiedzą jak zrobić gildie lub klan.