Dokładny nick w grze ? Messi1910. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ? Serwerowi mogę poświęcić od 5h do 8h, a w weekendy 24h. Ile masz lat ? Mam 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? Np. Survival,Creative,Seablock ? Najwięcej czasu spędzam na Survival. Jak długo grasz w Minecrafta ? W minecrafta gram około 3 lat. Na serwerze Craftapple gram 3-4 miesiące. Czy miałeś kiedyś tu bana ? Nie nie miałem tu nigdy bana. Czy pełniłeś podobną funkciję na innym serwerze ? Tak byłem Czatmoderatorem i pomocnikiem. Czy znasz komendy pomocnik wymień je ? Tak (kick Nick) Wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego ty ? Dlatego ja ponieważ uwielbiam pomagac innym graczom.Nie lubie tego , gdy ktoś jest smutny. Opisz siebie w kilku długich zdaniach ? Mam na imię Nathan, mam 16 lat. Uwielbiam pomagać innym graczom w ich problemach.Kocham przyrodę i zwierzęta.Mam kotka i psa.To nie wszystko najbardziej uwielbiam grać w piłkę nożną ,gram w klubie w Radomiaku często wygrywamy w różnych zawodach. Noi to na tyle. Czy znasz jakies błędy ,bugi na serwerze ? -Przechodzenie koniem przez drzwi lub ściane. -Pokazujące się bloki dźwiękowe w powietrzu. Wymień kilku członków naszej ekipy ? - Wioletta,MrAstar,Kshycho. - Wymiatacz23,Phantom_Screw,Bobikowski. - DejVoo,Pat277,RaddiPl. Jakie obowiązki ma pomocnik ? Obowiązkiem Pomocnika jest wywalanie graczy np. Za spam,Uzywanie wulgaryzmów,Floodowanie, i obrażanie innych graczy.Drugim obowiązkiem Pomocnika jest pomaganie innym graczom gdy nie wiedzą jak zrobić gildie lub klan.
Dlaczego napisałeś 2 razy to samo? Jestem na Tak! Pozdrawiam pat277! Edycja: Jestem na NIE! Zobaczyłem poprzednie podanie, co mnie przekonało do zmiany decyzji. Pozdrawiam pat277!
Przepraszam Reconnect,ale bardzo mi zależy na tym żeby zostać pomocnikiem :/.Bardzo bym chciał nim zostać. [hr] Przepraszam Reconnect ,ale bardzo mi na tym zależy aby nim zostać. Prosze o wyruzomiałość.
Messi1910 każdy zgłaszający się chce przejść, ale szansa na to, że ci się uda jest jak w dropie koxa 0.1. Co do podania, NA NIE, gdyż jak wspomniał reco skopiowałeś jego podanie, a każdy N00B tak może. PS. Pat, nie podlizuj się, bo i tak mało kto cię lubi -_-
JESTEM NA NIE!!! UWAGA TO JEST MOJA SIOSTRA MA NA IMIE OLIWIA BARDZO CHCE BYC CHLOPAKIEM W MINECRAFTA GRA Z 2 MIESIACE JEJ 1 SERWER TO CRAFTAPPLE NIGDY NIE BYLA POMOCNIKIEM ITP.MA 12 LAT CHODZI DO 6 KLASY WIEC NIE DAJCIE SIE NABRAC ONA MOWI W DOMU ZE CHCE MIEC TYLKO RANGE I TYLKO TO JA OBCHODZI.JEJ WCZESNIEJSZE NICKI TO CHACK ORAN NEYMAREK JEZELI NIE WIERZYCIE ZE TO MOJA SIOSTRA POPROSCIE ADMINA ABY SPRAWDZIL IP.ONA WGL NIKOMU NIE POMOGA MA XREYA CO CHWILA MUSZE GO USUWAC BO GRAMY NA 1 KOMPIE ... N.I.E D.A.J.C.I.E .S.I.E .N.A.B.R.A.C
Żeś pojechał Ediksoo. Co do podania jestem na Nie. Skopiowane podania admin od razu odrzuca. Ps. Usuń jedno podanie.