Dokładny nick w grze: aleksybudner Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Spokojnie 4 godzin dziennie, zaś w weekendy nawet do 6h Ile masz 17 Na jakim serwerze spedzasz najwiecej na surivalu Jak dlugo grasz minecraft: Ponad 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: 1 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem i myślę, że sprawowałem się bardzo dobrze. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powod Dlaczego ty: Ponieważ spędzam naprawde dużo czasu na serwerze, tym bardziej dniem jak i ogarniam serwer, a pracę wykonuję zawsze sumiennie i do końca. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem osobą inteligętną, potrafie dotrzymać porządku oraz postawić kogoś do pionu. Nie toreluję braku kultury oraz '' Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: W dziale ''Rekrutacja i Ekipa'' Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarniać czat, zgłaszać usterki do Administratora lub ViceAdmina, pomagać graczom, odwiedzać forum i wypowiadać się na nim.
Kim byłeś na innym serwerze ? I po co to ? :Czy czytałeś/aś podstronę ekipa, Gdzie jest podstrona ekipa, Jakie obowiązki ma CzatModerator ??? ;o /JAK W NAGŁÓWKU MASZ POMOCNIK