MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik :(

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Wiki07, 4 February 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wiki07

Wiki07 Użytkownik

Imię:Wiktoria
    Dokładny nick w grze:_Mangle_FNaF_
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative,12.00 do 02.00.
    Data urodzenia:niewiem.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014,1.8.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Na serwerze za reklamy.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:nie.Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Swój nick.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Musi być miły,musi pomagać innym.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bo fainie pomagać innym.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:pomoge każdemu.Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak.Opisz swoją osobę:Jestem Wika. Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Kocham FNaF'a i mam tak grupe n amoim /p h.FNaF to jest super gra więc grajmy tak jest super!Mam kota ma na imię Olek i jest SUper.Mój kot ma super kapelusz a dopiero buty ha super.Mój kot i pies ganiają za myszą i za butaki czrnymi czy one są niebieskie xd.Określ swoją dyspozycyjność:Mam ale te prace domowe :/.Umotywowanie podania:no jak mówiłam kocham pomagać!

Reklama
  2. ★GaNgStAr★KrólPvP★

AHahahahahh Jeblem <3333 To zart <3333 ??? XDDDD ahahah <333333333 Data Urodzenia Nie wiem ahahaha <3333333

3. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Weź to usuń bo robisz z siebie pośmiewisko...

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page