MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by konrad055, 30 April 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. konrad055

konrad055 Użytkownik

Imię: Konrad
    Dokładny nick w grze: konrad055
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam w Soboty i Niedziele około od 8 rano do 15/16 popołudniu na Survivalu.
    Data urodzenia: 2003.06.15
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012 i na wersji 1.2.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2 tygodnie temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, wszystko jest dla mnie dobrze.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: uprawnienia:
    /kick <nick>
    /mute <nick> <czas>
    Obowiązki: Pomagać graczom , rozwiązywać konflikty , pilnować czatu.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo lubię pomagać i chcę pilnować serwera i mutować graczy z wulgarnymi słowami.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę chciał żeby gracze mi wytłumaczyli co się stało.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, lubię pracować w grupie.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Konrad.Lubię pomagać graczom. Nie lubię jak przeklinają i się kucom bez powodu i bez kultury. Lubię jak nie ma spamu na czacie i jest spokój. Jak byście mnie przyje to bym poświęcał więcej czasu na serwer.
    Określ swoją dyspozycyjność: Znajdziecie mnie na GG , Skype , Ts3 i na serwerze na Survivalu.
    Umotywowanie podania: Chcę ułatwić prace administracji moją pomocą i chcę pomagać serwerowi.

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

A więc witaj Konradzie widzę,że nie dawno zagościłeś w naszych serwerowych progach.Daj się poznać bardziej graczom/ekipie/administracji.
    A co do podania jest bardzo ubogie myślę,że jak na taki wiek to cie na więcej stać,jest to twój pierwszy post jak się nie mylę,nie wypisałeś komend pomocnika. Jedno zdanie mnie trochę zirytowało a mianowicie

Wydaje mi się,że ci bardziej zależy na randze :( niż na pomocy początkującym graczom.
    Po zostanę przy NEUTRALU !

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page