Imię:Kacper Dokładny nick w grze:Kaka4009 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:godzine do trzech godzin Data urodzenia:2006/III/II Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2013 wersja 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2 miesiące temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:CENZURA Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie nie pełniłem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nowy tryb np water blok Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać graczom w ich problemach i wyjaśniać działanie komend Być kulturalnym Uczestniczyć w życiu serwera oraz forum Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu Zgłaszać błędy dla Administracji Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemo prostu chce pomagać ludziom jeśli są jakieś błędy to zgłasza i wtedy rozwijam ich problem W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: na pisze na czacie na serwerze czyby przestać się kłócić Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak,posiadam współpracę z ludźmi Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność:W dni robocze jestem w godzinach 15-16 oraz 17-21. W weekendy jestem w godzinach 12-15 oraz 18-21. Umotywowanie podania:2 miesiace temu grałem na survival ale powiedziałem żę chce coś pobudować wchodzę na Creative i do teraz marze o tym czyby pomagać ludziom.