MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by papciofafcio, 1 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. papciofafcio

papciofafcio Użytkownik

Imię: Julek
    Nick : PapcioFafcio
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Survival 2-4 godzin.
    Data urodzenia: 30.05.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 24.12.2013
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram od tygodnia
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: NIE
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak byłem Moderatorem na serwerze CENZURA.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W sumie to nic bo ten serwer jest super.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Może on sprawdzać graczy, ma dostęp do komend takich jak : BAN KICK TEMPBAN TP VANISH GOD. Ma on obowiązek sprawdzać i banować nie uczciwych graczy.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię wasz serwer i chciałbym żeby się dalej rozwijał.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuje jakoś pomóc jednak gdy osoby nie będą potrzebowały mojej pomocy w tedy nie będę się wtrącał.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam ponieważ jestem miły i pomocny.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.

1.Jestem bardzo aktywny na waszym serwerze.
    2. Lubię nowe wyzwania które wymagają myślenia i
    kombinowania.
    3. Podejmuje się trudnych zadań żeby rozwijać swoje dotychczasowe umiejętności.
    4.Jestem spokojną i kontaktową osobą, staram się pomagać innym graczom w trudnych sytuacjach, sprawdzam ludzi żeby ludzie nie cheatowali.
    5.Bardzo dobrze znam grę Minecraft gram w nią od kilku lat.
    6. Moją pasją jest budowanie różnych ciekawych budowli które były wielokrotnie używane na innych serverach.

Określ swoją dyspozycyjność: Mogę grać na serwerze wieczorem bądź rano od 2-3 godzin.
    Umotywowanie podania: Chciałbym się dostać do ekipy tego servera ponieważ chcę się dalej rozwijać jako Pomocnik i uczyć się nowych rzeczy.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Jestem na nie. Dlaczego?
    Ze względu na czas gry...

... ze względu na reklamę w podaniu...

... również dlatego, że nie masz pojęcia na temat rangi...

... oraz jesteś typem, który konflikty widocznie uważa za coś dobrego (a przynajmniej nie złego) (błędy ortograficzne, interpunkcyjne)...

... że nie wspomnę o tym, że nicku kompletnie nie kojarzę...

... aczkolwiek powyższy cytat jest gwoździem do twej trumny. Czy pisząc na lekcji wypracowania z polskiego też numerujesz wszystkie napisane zdania?

No nie postarałeś się, nie postarałeś.

Polecam pograć trochę dłużej, pokazać się ludziom, dać im się poznać czy coś, dowiedzieć się czegoś na temat funkcji, którą chcesz pełnić.

O właśnie, jeszcze tytuł jest niezgodny ze wzorem, to też jest zuo.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page