Słyszałam coś o "Sklepowej Skarbonce". Czy ktoś wytłumaczy mi o co z tym chodzi i jak tego używać? Pytania typu: "Jezu jak można nie wiedzieć" itp. zostawcie dla siebie. Z góry dziękuję Weeerek
Zazwyczaj w grach kiedy chcesz coś kupić robisz to bezpośrednio podając dane swojej karty itp. Tutaj natomiast dokonujesz doładowania ,,Moja skarbonka" na określoną kwotę i kiedy kupujesz jakąś rzecz, automatycznie pobierane są z niej pieniądze. :]
wszystko po kolei aby soś kupić: 1. wchodzisz na strone główną serwera 2. klikasz zakładke sklep i rangi 3. logujesz się danymi z serwera 4. wybierasz serwer np. survival lub sky block 5. wybierasz produkt i klikasz ,,więcej" 6. schodzisz na sam dół i i klikasz Kup teraz (muszisz być na serwerze chyba XD) 7. wybrany item trafia do twojego eq (musisz mieć wolne eq) aby doładować skarbonke: 1. wchodzisz na strone główną serwera 2. klikasz zakładke sklep i rangi 3. logujesz się danymi z serwera 4. na górze pisze twoja skarbonka klikasz w to i wybierasz zakładke doładuj skarbonke 5. klikasz czym chcesz doładować skarbonke (polecam pay safe card) 6. wpisujesz ile chcesz doładować i klikasz doładuj 7. wpisujesz PIN z karty (to przy doładowania paysafecardem) 8. do portfela trafia 80% kwoty ze względu na prowizje operatorów 9. twoje pieniądze są już na skarbonce (trzeba czekać do 15min) To tyle na ten temat, myśle że ci pomogłem POZDRAWIAM CreeperPL