Mam proźbe ziomeczki bo wiecie mam troszeczki spadek TxT, za bardzo nie ma na czym [/color] grać, więc mam do was proźbe: http://zapodaj.net/287653c0d8adf.png.html Tu jest taki link i te miecze bardzo mi się podobają. Czy byłby ktoś taki miły i poszukał TxT z takimi mieczami. Z góry dziękuje i pozdrawiam Thereverend_!
RE: Txttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Jak nie umiesz normalnie pisać wątków to nie pisz w ogóle thereverend_ google nie gryzie Wpisz sobie top 10 resourcepack 1.8 for pvp czy coś w tym rodzaju
RE: Txttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt DejVoo sorry nie wiedziałem nie pomyślałem o tym a i tak się zapytam odpowiem wam wszystkich. 1. MsKornel to była groźba w realu czy w mc 2. DejVoo a masz tego txt jeszcze przyślesz? 3. Reconnect jak serwer nie działał to wpisywałem na YT i żadnego takiego nie znalazłem
RE: Txttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Thereverend_ ale jak piszesz temat wątku to nie rób syfu na forum tylko pisz normalnie, estetycznie i poprawnie gramatycznie (Błęne wyrazy podkreślają ci się czerwonym szlaczkiem, klikasz prawym i masz podane poprawne formy) i zamiast tematu "Txttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt" Wystarczy "Poszukuję texturepack'a" [hr] Zawsze, możesz znaleźć inne fajne paczki i mieć frajdę, że znalazłeś coś samemu a nie jak zawsze musiałeś kogoś prosić
RE: Txttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Franek pedale, jesli masz spadek to fps a nie txt 1. Ściągnij optifine 2 ściągnij. Txt mniej wymagający a nie bardziej wymagajacy
RE: Txttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Wszystko co było związane z mc zostało przeze mnie usunięte. Zostały mi tylko te fotki Ps. Tego TxT nie znajdziesz na YT bo go nie ma. Kiedyś dostałem go od koleżanki i miałem nie dawać go nikomu Pozdrawiam DejVoo
RE: Txttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Marysia012350 Dobra ogarne się ale gdy musze coś zrobić to musze. Marysia012350 Nie jestem żadnym pedałem, jak mnie przezywasz to znaczy że największym pedał*** jesteś ty. Ten kto przezywa ten sam tak się nazywa. Proste i łatwe Nie musicie mnie wyzywać bo to nie jest tyralnia tylko wątek żę jak ktoś ma txt podobny do DejVaa to niech mi ktoś prześle Ogarnijcie się błagam...
there fajny i dość realistyczny jest texturpeack ChromaHills, fajne miecze, zbroje i textury Villagerów mnie tam rozwalają XD
Osobiście polecam TxT ModernHD oraz TxT Verteza, nieco gorszym, ale również fajnym TxT jest jammercraft.