MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Powitanie!

Discussion in 'Przywitaj się' started by Frarin, 20 September 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Frarin

Frarin Użytkownik

Cześć, z całą pewnością mnie nie kojarzycie, gram może 2 lata, ale podczas tych pięknych, bo takie one były, miałem kilka większych przerw, czyli faktycznie grałem może jakeiś 5 miesięcy, ale jako że liczymy od pierwszego zalogowania, wyszło właśnie tyle.

Ale do rzeczy, opowiem wam kikla rzeczy o sobie: Pewnie wiecie już ile mam lat, 13, ale nie liczy się wiek, a to co ma człowiek w głowie. Lubię grać w gry, najczęściej RPG, równocześnie, z całego serca oddając się mojej pasji, którą są Waveboardy ( dla niewiedzących, polecam Google), na serwerze staram się pomagać i kontaktować się z innymi graczami. Często bywam na Creative, a najrzadziej na SkyBlocku, trudno jest rozdysponować czas na tyle rzeczy, a jeszcze jest szkoła, i wyjścia ze znajomymi. Z reguły nie popełniam bł. ortograficznych, ale czasami się zdarzy. Na serwer trafiłem, gdy kuzyn polecił mi ten serwer, graliśmy na trybie SkyBlock, lecz tryb ten szybko mi się znudził, i przesiedliśmy się na Creative ;)

I tak właśnie zacząłem przygodę z jednym z najlepszych polskich serwerów! Dziękuję Administracji i ekipie, że są, ale również dlatego że to dzięki nim na serwerze nie panuje burdel.

Copyright by Glethil. All rights reseved.

Reklama
  2. CSaar

CSaar Użytkownik

A witaj :p jakbyś kiedyś potrzebował pomocy z domkiem lub redstonem, to zawołaj mnie :p

3. Frarin

Frarin Użytkownik

CSaar, dziękuję za propozycję, ale uważam, że buduję wystarczająco dobrze, a i w redstone nie brakuje mi umiejętności i doświadczenia ;)

4. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Witaj kolego! x)
    Chyba chciałeś powiedzieć SeaBlocku, bo tu nie ma SkyBlocka, chociaż twoja pomyłka jest zrozumiała, bo na pierwszy rzut oka, to nie wygląda w sumie jak SeaBlock, lecz jak SkyBlock. <mam_pomysl>
    Jeszcze raz witamy!​

5. sladek

sladek Użytkownik

6. Frarin

Frarin Użytkownik

Faktycznie, dziękuję za poprawienie i również witam ;)

7. bartekczeron

bartekczeron Użytkownik

Witajcie ludziska jestem Bartek. Mam 17 lat I jestem tutaj totalnie nowy I jeszcze trochę nie ogarnięty. Nie będę się rozpisywał na swój temat bo nie za bardzo jest o czym. Powiem tylko, że jeszcze się ucze, niestety a wolny czas spedzam grając w kosza. Pozdrawiam wszystkich I do usłyszenia.

Reklama
  8. fabianrojet

fabianrojet Użytkownik

Joł joł tu Fabian. Mam 18 lat i jestem całkowitym laikiem u Was dlatego postanowiłem trochę sie Wam dać poznać. Jestem kapitanem drużyny piłkarskiej ale spoko nie uważam się za super doświadczonego w tej dziedzinie, ciągle się uczę ale traktuje to bardziej jak hobby. Lubię grać w gry wszelakiego rodzaju ale również hobbistycznie. To tak z grubsza o mnie. Pozdrawiam.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page