Witam! Jestem Artek, mam 17 lat i rozpocząłem niedawno grę na craftapple. Nigdy wcześniej nie grałem w multiplayera (tylko w singla) więc wybaczcie, gdybym czasem dużo pytał Mam nadzieję, że się będzie miło grało razem ;p.Bardzo lubie budowac, dlatego w wiekszości bede przebywał na creative, lecz na survival od czasu do czasu również wejde Szczerze mówiąc mam na imie Marcin, a na drugie imie mam Artek ;D Pozdro
Arvinu eldo Siemka widze że jeszcze troszeczkę nie ogarniasz MultiPlayera więc podam ci kilka zasad dotyczących tego serwera jakże trybu Multiplayer : 1. Przeczytaj regulamin który znajduję sie na forum czyli tu. 2. Najpierw idź na survival i wpisz ./warp ratusz przeczytaj komęndy i ciesz się grą. 3. Jak chcesz mam troche tego np : Diaxów,lazurytu,albo ac. Moge Ci trochę dać na początek. 4. Trzymaj się i zapraszaj kolegów {Jeżeli tylko grają w mc} na nasz serwer. Pa !
Witam :3 Jako przedstawiciel HP na Craftapple (ten tytuł dałem sobie smam ^^) mówię iż niech Harry Potter będzie z tobą ! @thereverend_ On nie ma 7 lat żeby pytać się kogoś ,,czy będziesz moim kolegą ?" to nie to
Spoko ja jestem Potterhead od jakiś 2/3 lat i nadal jestem zakochany w tym uniwersum ps.pod koniec 2016 ma wyjść kolejna część ze świata Pottera tyle że 70 lat przed jego narodzinami
No i ja też się przywitam ;-) Także witaj w skromnych progach Craftapple jestem Kewin "shoga" i możesz mnie znaleźć na Creative ;-) W razie pytań do mnie również możesz się zwracać służę swoją pomocą ;-)
Cześć życzę Ci młej gry na creative Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy w budowie czy komendach pisz śmiało chętnie pomogę
Witaj mój imienniku ^^ [hr] Gdybyś potrzebował pomocy np. w budowaniu domu na CV to mnie poproś buduje ładne domy ,pałace itp. Pozdrawiam marcin58