Witam, chciałem zatrudnić 1 osobę do przekopania 2 cuboidów od poziomu ok 76 do ok 9. Wymagania:diamentowy kilof WYDAJNOSC 5 (inne enchanty takie jak szczęście,naprawa itp nie są wymagane) diamentowa łopata (może być bez enchantów). Cel:(napisany jeszcze raz dla przypomnienia) Przekopanie 2 działek (82x41) od poziomu ok 76 do ok 9. Wynagrodzenie: 2Staki bloków złota 2staki emeraldów 30kAC (30000) Miecz 5/2. Mile Widziane: TS,Siekiera. Co wystarczy zrobić ?: Przekopiować poniższy tekst i odpowidzieć na pytania Ile masz lat ? W ile godzin/dni wykonałbyś tą prace ? Czy masz TS'a ? Czy odpowiada ci wynagrodzenie ? Jaki jest twój nick w grze ? Czy spełniłeś moje wymagania ? Czy wynagrodzenie jest dla ciebie wystarczające ? (jeśli nie napisz co byś w nim zmienił) ~Staszek
W ile godzin/dni wykonałbyś tą prace ? Zależy czy będą lagi. Czy masz TS'a ? Tak, mam. Czy odpowiada ci wynagrodzenie ? Odpowiada. Jaki jest twój nick w grze ? Hejt_Ju2. Czy spełniłeś moje wymagania ? Tak. Czy wynagrodzenie jest dla ciebie wystarczające ? (jeśli nie napisz co byś w nim zmienił) NIc.
Ile masz lat ?15 W ile godzin/dni wykonałbyś tą prace ? To zależy od wolnego czasu Czy masz TS'a ?Mam bez mikrofonu Czy odpowiada ci wynagrodzenie ?Tak Jaki jest twój nick w grze ?krzysio Czy spełniłeś moje wymagania ?Tak Czy wynagrodzenie jest dla ciebie wystarczające ? (jeśli nie napisz co byś w nim zmienił)tak