Cześć, W związku z planowanym projektem graficznym prosimy o zgłaszanie się aktywnych graczy posiadających skiny, którzy mogliby być skojarzeni z kolejnymi trybami serwera. Wzór zgłoszenia: > Jeśli gracz posiada legalną wersję MC (posiada własny skin) punkt "Nick skina:" można pominąć, > Proszę o podawanie możliwie tylko jednego trybu w punkcie "Tryb, na którym najczęściej gram:", > Postaci osób, które się zgłoszą zostaną umieszczone na grafice. Szczegółów jednak na razie nie zdradzę. Proszę o zgłaszanie się pod tym postem. Osoby zaangażowane w projekt: - Kruku - Swiezacek Ilość zgłoszeń Survival: 16 (+1) Creative: 6 SkyBlock: 7 Jeśli ktoś wybrał kilka trybów jest zaliczany do tego, który ma najmniej zgłoszeń.
Nick: ShadowHedgehog Nick Skina: ShadowHedgehog Tryb, na którym najczęściej gram: Creative Bo kto mi zabroni ;p
Nick: krzysio Nick skina: (jeśli nie posiada własnego) krzysio Tryb, na którym najczęściej gram: Survival
Nick: SnowSGirlFun Skin : Jenny18 Tryb gry : Głównie wszystkie serwery, ale teraz jak nie mogę wejść na Survival, to siedzę na Creative bądź na SkyBlock. #Pokręciłam