Witam, moją propozycją jest to, aby administracja afk (/afk) pojawiała się na 'tab' pod kolorem fioletowym, a nie białym. Dlaczego tak? Odpowiedź jest prosta, załóżmy, że weszła na serwer osoba 'a' i akurat weszła osoba 'b' która zareklamowała jakiś serwer, i osoba 'a' odruchowo patrzy na 'tab' lub na /adm i widzi admina, który akurat wyszedł z psem, lub poszedł do łazienki. No i co zrobi osoba 'a', będzie spamić ''admin! admin!'' lub 'reklama!', a potem spór o to, bo ktoś się śmiał z braku reakcji administracji, bo nie wiedział, że jest afk. Osoby na 'Nie' proszę o uzasadnienie swojej decyzji, nie przyjmuję wyjaśnienia uzasadnienia są dla słabych EDIT: Ostatnio zdążyło mi się zauważyć, iż spora ilość osób nie ogarnia kiedy jest admin i kto jest adminem, nie znają komend typu /who, /nick Zatem warto wybrać właśnie moją opcję
Przecież na /who lub /list koło nicku V/Admina jest napisane czy jest AFK... Zwłaszcza ktoś powinien zgłosić osobę na forum, która reklamuje jeśli nie ma nikogo z E&A. Na nie.
Powiem szczerze że są osoby na serwie które jedyne co ogarniają to klikanie Tab a z komend to spawn home i warp arena i sklep niektórzy nie wiedzą że w ogóle istnieje komenda list jak dla mnie spoko pomysł żeby tym mniej ogarniającym graczom dać tak zwaną szansę.
Od zgłaszania naruszeń regulaminu nie jest chat gry i płacze do Administracji, tylko forum i dział skarg. Polecam poczytać regulamin i wszystko, co wyskakuje po wpisaniu komendy /pomoc, bo widzę, że jakieś urojone komendy tu wymieniasz.