Witam, moją propozycją jest wniesienie czegoś na chat. Mianowicie.. Jesli jest pomocnik na serwerze czy nawet ktoś z wyższej rangi i ktos reklamuje serwer nie da się wyczyscic chatu. /cc >> Chat clear /coff >> Chat OFF /con >> Chat ON Ranga PREMIUM miałaby mozliwosc pisania na wyłączonym chacie. Proponuje jeszcze dodać blokowanie pisania np. 1 wiadomosc na 10 sec. TAKIE COS MOZNA NAPISAC NAWET W PLUGINIE "Skript"
1 wiadomość na 10 sec? chyba cie matka nie kocha.... A co do tych komend to wydaje mi się że już były kiedyś takie propozycje
Znam jeden serwer, gdzie zastosowano takie rozwiązanie... To nie działa. Zdecydowanie nie działa. Tak bardzo bardzo nie działa. 1 wiadomość na 10 sekund? I jak rozmowa ma wyglądać? Hmm... Raczej nie wyglądałoby to w praktyce ładniej, nie? Jestem przeciw obu propozycjom.
Pomocnicy nie otrzymają dostępu do jakiejkolwiek komendy pozwalającej na wyczyszczenie chatu, ze względów oczywistych. Jak na razie nie widzę powodu, dlaczego powinniśmy koniecznie wprowadzić takie urozmaicenie. Propozycja odrzucona.