Szczerze bardzo długo zastanawiałem się czy to napisać ale jeżeli mam czegoś nie zrobić co nikomu nie zaszkodzi to lepiej zrobic. A więc tak. Na serwerze CV bardzo pomocną komendą było by /Give. Wiem o tym że zaraz tu będzie ktoś pisał OOOO to za dużo daje. Ale halo przecież tak naprawdę mamy już wszystko:command blocki, barrier blocki, blok tekstur, przedmioty z wysokim enchantem i wgl inne rzeczy dziwne i niewiadomo skąd wzięte. Komendą mógłby posługiwać się każdy Gracz. Ja przynajmniej uważam że nie zaszkodziło by to nikomu wręcz było by urozmaiceniem. Bo to przecież Creativa(ang.Kreatywny) jeżeli ktoś jest kreatywny z wszystkich rzeczy zbuduje cudo. Czekam na skomentowanie i czekam na miły odzew
Gdybys dodal wyjasnienie i w punktach pozytywne i niepozytywne cechy np; Pozytywne - - - Niepozytywne - - - To nawet bym sie zgodzil, ale narazie jestem neutral bo nawet nie wiadomo co ta komenda robi.
Czemu nie wyjaśniłeś co ta komenda ma niby robić ? Poza tym, póki nie będzie wyjaśnienia raczej nie da się podjąć decyzji.
O Bosze. Jeżeli nie napisałem to znaczy że jest to podtsawowa komenda z MC. Czyli po wpisaniu /give dirt[albo:1czy jakos tam] 2 odstaje się o EQ 2 bloki dirtu.