MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] /mute

Discussion in 'Propozycje i sugestie' started by indianajones1899, 18 April 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Wiem, że dawno mnie nie było, i jeszcze trochę czasu minie dopóki nie wrócę, ale jestem akurat w bibliotece, i napiszę propozycję, która mi przyszła do głowy dzisiaj w nocy. Mianowicie, o ile jest to możliwe, to komenda /mute mogłaby usuwać, bądź cenzurować wszystkie wiadomości napisane przez danego gracza wcześniej, dzięki czemu np. reklama była by automatycznie niewidoczna.

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Ha! Bractwo umysłu, jak nic. Witaj.

Wczoraj na serwerze mieliśmy dyskusje na ten temat. Jedyna odpowiedź Infiego to "nie".

Mimo to jestem absolutnie za tym by wprowadzić ową funkcję nie do komendy /mute.
    Ale sworzyć odzielną komendę.

Dlaczego? A no dla tego, że delikwent czasami może dostać /mute np. za Caps. I wtedy moim zdaniem nie ma sensu usuwać wszystkich jego wiadomości.

Ja bym zaproponował /clear <gracz> o tym samym działaniu.

Ps. Kiedy wracasz?!:'(

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Jeśli już taka komenda powinna być dostępna jedynie dla osób rozważnych i odpowiedzialnych, czyli np. dla Administratorów, ViceAdministratorów oraz może dla Moderatorów.

Wyjaśnię dlaczego; Pomocnik jest rangą po części "próbną, przejściową".
    Nie ma pewności czy dana osoba z tą rangą będzie stosowała tę komendę tylko i wyłącznie gdy naprawdę zajdzie taka potrzeba czy w przypadku gdy dany Pomocnik będzie chciał coś utajnić, skasować niewygodne komentarze.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Apropos "Bractwa umysłów".
    To w pełni zgadzam się z Moim-Ulubionym-Moderatorem.
    Lepiej bym tego nie ujął.

5. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Fakt, wszystkie moje propozycje są dobre, ale wymagają dopracowania. No i właśnie tego szczegółu nie zobaczyłem. A co do ciebie Kruku, w maju na pewno będę.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page