Hola! Mam dzisiaj do zaproponowania nowy punkt w podaniu. Mam na myśli coś w stylu "Za którym razem gracz dostanie mute, jeśli chodzi o netykietę?". Pozdrawiam ~Snow
Na nie. W każdym podaniu (o ile nie jest skopiowane) jest wszystko inne, lub lekko podobne. Każdy punkt każdy moze opisać po swojemu. Ten punkt byłby jedyny, wyróżniałby sie z tłumu. Sprawi to, ze każde podanie bedzie w jednym punkcie identyczne. Jeśli kandydat na Pomocnika przeczytał regulamin, bedzie to wiedział. Idąc twoim tokiem myślenia moglibyśmy jeszcze dodać: Za którym razem jest ban na wieczność, na ile jest ban za to i za tamto. Zbędny dodatek. Jedno wielkie NIE! #Mobile
Moim zdaniem można by wprowadzić punkt analogiczny do tego, który pojawia się we wzorze podania na pomocnika TS3, a który mówi o znajomości regulaminu.
Ja wolałbym innego typu punkt, który miałby w jakiś sposób wymóc na kandydacie zaznajomienie się z Regulaminem. Coś w stylu "Który z punktów Taryfikatora Kar jest, Twoim zdaniem, nieadekwatny?" Ale czy w ogóle istniej potrzeba dodania takiego punktu do Podania ? Wątpię.