MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Surv

Discussion in 'Propozycje i sugestie' started by PanDa3, 23 March 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PanDa3

PanDa3 Użytkownik

Na początek chciałbym apelować, nie prosić tylko apelować o stworzenie drugiej, bądź powiększenie obecnej expiarki. Jest ona po prostu za mała, za każdym razem, gdy chce poexpić jest tam pełno ludzi, którzy albo zabiją wszystko, albo kradną expa z moba, którego własnie zabiłem. Jest to bardzo irytująca sytuacja dla wielu graczy.

A teraz moja propozycja dot. sklepu. Mianowicie chciałbym poprosić o rozważenie, aby slimeballe zamiast 200A za szt, były w cenie 500A za 8 szt, albo w jakieś innej cenie (byle troszeczkę taniej), bo np. jeżeli chcę zbudować jakiś prosty mechanizm np. jakąś bramę, albo ukryte przejście to muszę w to włożyć bardzo duże środki finansowe na ww. serwerze.

Dziękuje za uwagę i kłaniam się nisko, aż po same kule - jak to mawia jeden słynny polski YouTuber. Prosiłbym też o merytoryczne i uzasadnione wypowiedzi dot. danej propozycji, a nie odpowiedź typu "nie, bo nie".

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Ok, po pierwsze, to expiarka jest tutaj właściwie tylko dlatego, że spawn mobów jest mocno ograniczony. Równie dobrze mogło by jej nie być. Więc sam fakt, że expiarka jest powinien wystarczyć. Wystarczy wejść z rana albo pod wieczór. A po drugie... Ja po prostu dodałbym spawner szlamów do expiarki. I po problemie.

3. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Jeden z modów kiedyś powiedział, że powinno być ograniczenie osób w expiarce do max. 3. Nie głupi pomysł. Ale indiana akurat ma rację, chociaż nie każdy może grać rano, a wieczorem albo jest 200 osób, a później idzie się już spać. Trzeba wyhaczyć dobry moment i tyle.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page