MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

ProtectionZ

Discussion in 'Ogłoszenia Graczy' started by Minecraftiops, 12 July 2015.

?

Czy ProtectionZ powinien wrócić i awansować na moderatora

1. Wróć

33.3%
  2. Nie wracaj

47.6%
  3. Moderator

28.6%
  4. Pomocnik

9.5%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Witam!
    Otóż zauważyłem, że od pewnego czasu ProtectionZ nie ma już rangi "Pomocnika" i z tego co się dowiedziałem sam z niej zrezygnował-_-. Jako, iż był on wg. mnie najlepszym i najbardziej ogarniętym "pomocnikiem" chciałbym go w pewien sposób zachęcić do powrotu, ale najpierw wytłumaczę dlaczego wg. mnie był najlepszym pomocnikiem
    Ponieważ:
    Zawsze odpowiadał na każde pytania nawet takie, które są zamieszczone pod komendą pomoc a komuś się nie chciało przeczytać a nie wszyscy odpowiadali,
    jeżeli się go poprosiło to pomagał czy to w pożyczeniu ac czy w pomocy na budowie a czasem nawet na arenie pvp gdy cię wylogowało to oddał itemy B) ,
    nie dawał kicków "bo tak" tak jak niektórzy xD (nie chce tu nikogo urazić ani nic :) )
    Było jeszcze dużo pisać ale myślę, że nasz ProtectionZ po krótkiej przerwie powróci a może nawet dostanie awans na moderatora ;) . Myślę, że na to zasłużył.
    Dziękuje za wysłuchanie pozdrawiam Minecraftiops​
    PS. Oczywiście inni pomocnicy też odpowiadają na pytania ;)

Reklama
  2. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Minecraftiops, ja dopiero co zrezygnowałem, chce trochę odpocząć przez pare tygodni może i nawet miesięcy. Fajnie, że masz wobec mnie takie chęci, ale ja naprawdę nie miałem już do tego siły jak i nerwów.. Jak pisałem, może kiedyś będę chciał wrócić, ale na razie chce odpocząć.

3. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

To odpoczywaj szybko bo serwer Cię potrzebuje xD :3

4. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Ten wątek chyba mu nastroju nie poprawi...

5. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Może nie poprawi ale niech wróci jak odpocznie xD

6. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Minecraftiops, na razie odpoczywam, muszę się zająć ważniejszymi sprawami takimi jak zaplanowanie bardzo ważnego, wyjazdu poza tym muszę się ogarnąć nadrobić zepsute relacje z pewnymi graczami. Jeżeli kiedyś będę nadal chciał być w ekipie to po prostu złoże podanie.. Uwierz mi ja wiem co robię :)

7. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Drodzy gracze nie rozumiem waszego zaangażowania w to wszystko... Nie rozumiecie pewnej sytuacji... ProtectionZ nie zrezygnował sam lecz został zdegradowany przez XInfiniterX, ponieważ Wioletta nadała mu range moderatora bez wiedzy Infiego! XInfiniterX był oburzony całą tą sytuacją, więc nadał degrada dla Proteciona! Nie rozumiem tylko wyniku sytuacji w jakiej stolenlegacy została oskarżona przez ProtecionZ a on oskarżył ją... Jesteśmy Ekipą i jak to Ekipa jesteśmy rodziną a rodzina powinna być z sobą i trzymać się razem. Skarga stolenlegacy oraz ProtecionZ nie posiadała praktycznie żadnych dowód, więc nakłada się pytanie dlaczego Wioletta przeniosła skargę stolenlegacy do archiwum a Proteciona skarga została? Tego nie rozumie chyba nikt i nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi na to... Osobiście uważam, tak jak ProtectionZ, że lepiej będzie jak sobie odpocznie i powróci do nas w lepszej formie po jakimś okresie. Proszę abyście zauważyli, że aktualnie na serwerze pojawiły się 3 grupy graczy (jedni są za stolenlegacy, drudzy za ProtecionZ, a trzeci nie wiedzą o co w tym wszystkim chodzi i są na neutralu). Osobiście nie jestem za Protectionem ale również nie jestem za stolenlegacy. Uważam, że cała ta sprawa powinna trafić do archiwum (chodzi mi, także o skarge Proteciona) i proponuję, aby wszyscy zapomnieli o całej sytuacji. Sprawa została rozwiązana i nie ma nad czym się zastanawiać i słuchać historyjek jednej osoby a potem drugiej bo tak jak wspomniałem powstają 3 ugrupowania społeczności CraftApple.

Pewnie po mojej wypowiedzi dużo graczy odwróci się ode mnie, lecz piszę to co myślę i piszę to co wiem. Wiele osób jest źle poinformowanych i to co myślą to są bzdety i pomylone informacje. Plotki były, są oraz będą :) Tyle co do mojej wypowiedzi, mam nadzieję, że nie będę hejtowany w każdy sposób przez moją wypowiedź. Każdy ma swoje zdanie!

Reklama
  8. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Z Pomocnika jednak, że sam zrezygnowałem.
    [hr]
    I tak jak napisał, Puma, może wróce po odpoczynku c;

9. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

:) teraz wszystko się zgadza :) to proszę informuj ludzi, że z moderatora dostałeś degrada a z pomocnika sam zrezygnowałeś. Dużo osób twierdzi, iż z moderatora sam podjąłeś decyzję odejścia :) a to nie prawda.

10. pat277

pat277 Użytkownik

Dobra, wszystko wyjaśnione, więc chyba wątek można zamknąć.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page