MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PYTANIE] DEKRETY

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by Crytal, 28 October 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Hej, jak zapewne częśc z Was wie (głównie ludki z ocv wiedzą), że dostałam kick'a od Rei za "flood", który nawet nie miał miejsca. I nie, nie oskarżam rei w tym wątku broń boże, lecz mam pytanie i to nie dot. Rei, bo dopiero się uczy i posłuchała się nieodpowiedniej osoby apropo tego ( @SnowSGirlFun ), która przecież "wie lepiej" (a powinna). Więc tak: Wg. @SnowSGirlFun nastąpił flood poprzez napisanie przeze mnie CYTATU TYTUŁU rosyjskiej NIEWULGARNEJ piosenki. Oczywiście było to wszystko w cudzysłowiu i ten cytat wyglądał tak:
    ДЕТИ - ТУРБО ПУШКА
    I żeby nie było, skontaktowałam się z właścicielem ( @Craftapple.pl ) w sprawie nieporozumienia, opowiedziałam całą sytuację i potwierdził moje mniemania, iż zostałam ukarana niesłusznie i odesłał mnie na support, gdzie miałam pozostawic zgłoszenie (także zrobiłam to).

Teraz pozostaje pytanie - czy rzeczywiście jest to karalne? Proszę o wypowiedź @Craftapple.pl , bądź @ThreeEyedMaster , ponieważ macie chłopaki najwyższą "władzę", że tak to ujmę, i to wy zajmowaliście się dekretami.

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
Thread Status: