Oj bracie bracie nie umiesz tego zrozumieć Podań nie składaj i kurde nie graj na moim koncie straciłeś mi prota. I zostaw w spokoju mojego laptopa masz swój komp.
to nie Patryk (hubert). Odczepcie się ode mnie. No mam marzenie zostać Pomocnikiem ale na razie muszę zaplanować jak napisać Podanie. Ale to mi zajmie.
Jeśli będziecie męczyć obydwoje tymi podaniami to skończycie z banami. Składasz 1 podanie jeśli odrzucą to składasz kolejne DOPIERO PO 30 DNIACH (nie po 29, tylko 30) i znowu odrzucą znowu składasz za 30 dni i jeśli znowu odrzucą nie próbuj przez jakieś 5 miesięcy składać podań. <To tylko moje myśli, a nie regulamin>
Kornel zgadzam sie z tobą mój brat jest za młody. reconnect dzięki za rade dostosuje sie do tej zasady. Czyli np. dzisiaj złoże podanie i zostanie odrzucone i pisze za 30 dni znowu zostanie odrzucone i znowu za 30 dni pisze. [hr] dzisiaj mam moze w planie napisać ale najpierw muszę sie dowiedzieć jak się zgrubia czcionke.
@Monster99 wszyscy wiemy że to ty Patryk -,- Idź i nie wracaj NIE NADAJESZ SIĘ NA POMOCNIKA przynajmniej teraz więc łaskawie zrozum że to NIE DLA CIEBIE !!!
.... Nie dość że idiota to jeszcze chory na rozdwojenie jaźni... Myślisz że tego nie da się zauważyć że te posty pisze jedna i ta sama osoba? Ogarnij się, usiądź grzecznie przed telewizorem i poczekaj na dobranockę. A i przekaż tacie żeby dał ci karę na internet bo jesteś zbyt tępy żeby z niego korzystać.
Jakie to jest żałosne. Robisz sobie multikonta i mówisz że to twój brat a tak nie jest. Zastanów się nad sobą bo robisz z siebie deb*la. Ogarnij się za takie zachowanie nigdy nie dostaniesz Pomocnika!! Pozdrawiam DejVoo
Dla mnie to ty już nigdy nie powineneś tutaj nawet podania składać wstydził byś się ! 1. Idziesz na serwer grubasa. [napisałeś tak gdzieś] 2. Jesteś dzieckiem. 3. Zależy Ci tylko na randzę. 4. Piszesz coś tego typu "za trzy lata to już będę grać na serwie gdzie mam vipa" To co się tu pchasz >.<