Witam, i mam prośbę do administracji, a mianowicie by było dosyć dobrze, gdyby znalazła się ranga "Budowniczy". Bo jest dosyć dobrych, zaufanych osób na serwerze, które zasługują na rangę, lecz na przykład chciały by pomagać przy budowie czegoś, nie przy sprawach bardziej administracyjnych (eventy, bany itp.) A więc serdecznie proszę o dodanie rangi "Budowniczy". Tak w ogóle... jakąś "ekipę budowlaną" można by było ogarnąć, po 3-4 osoby, lecz to raczej mój pomysł. Rekrutacja by odbywała się inaczej niż na "Rekrutacji administracyjnej", bo większość ludzi nie ma 15 lat, mikrofonu i w ogóle, a buduje nieziemsko. Więc z mojej strony ta prośba była dosyć potrzebna, i mam nadzieję że ktoś to przeczyta. Z góry dzięki, Air
Nie wiem czy jest zapotrzebowanie na Budowniczych. W tej chwili jedyne prace budowlane trwają na SkyBlock'u. Eventowe lokacje chyba jesteśmy w stanie sami ogarnąć.
Ten pomysł juz był i nie przeszedł. Budowaniem wszelkich struktur i lokacji zajmuje się cała ekipa administracyjna w mniejszym lub większym stopniu. Jak widać do tej pory dajemy sobie wyśmienicie rade.