MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

rekrutacja pomocników

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Kremix30, 13 March 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kremix30

Kremix30 Użytkownik

Imię:Wojtek
    Dokładny nick w grze: Kremix30
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od około 2 do 3 godz. na Mineplex.
    Data urodzenia:21.04.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: beta 1.3 chyba od 6 roku życia
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 11.03.2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:NIe
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie. Lecz byłem pomocnikiem na serwerze min. 5 os.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Cenę jabłka w sklepie i wybudował bym dodatkowy budynek na spawn np kużnia albo karczma
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Być miłym i uprzejmym,odpowiadać na zadane pytanie, nie odpowiadać na zbędne pytania , być tzw. "Ograniętym".
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chciałbym znowu być Pomocnikiem. I poprostu lubie pomagać adminom a przedewszystkim graczą.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Np. uspokoję dwóch spierających się graczy i potem na spokojnie poproszę lub jak będe musiał to będem im kazał żeby sobie wszystko po koleji wyjaśnili.A potem łatwo dojdzie się do sendna sprawy.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem nie śmiały lecz na serwerach tego nie widać.Lubie dużo pisać na czacie.Nie lubię osób aroganckich i nie miłych.Staram się nie kłucić z innymi graczami
    Określ swoją dyspozycyjność: mogę być gotowy od około 15 do 17.
    Umotywowanie podania: Poprostu lubie to robić czyli pomagać

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page