MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by L1w0, 9 September 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. L1w0

L1w0 Użytkownik

Imię: Jakub
    Dokładny nick w grze: L1w0
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godz. w dni wolne, a w dni robocze 1-2 godz. Najchętniej na OpenCreative i skyblock.
    Data urodzenia: 2 marca 2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.6.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015-2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz, ale był to tempban
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno kulturę na chat-ie publicznym
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: komendy /kick oraz /mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Dlatego, że ekipa nie wchodzi o takich godzinach jak 6:30 albo 10:00
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dam ostrzeżenie, jeśli to nie zadziała to kicka, ale jeśli kick też nie zadziała to muta na 24 godziny (zależy jaki będzie konflikt)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne! Robię różne gry i zabawy oraz pomagam budować fajne domy itp.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. W miarę umięśniony. Jasne włosy i oliwkowa cera. Piwne piękne oczy :D. Bardzo wysportowany. Pomocny oraz twardy charakter, który zawsze dąży do celu.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość komunikacji z innymi oraz budowanie różnych fajnych rzeczy jakie tylko zapragniesz.
    Określ swoją dyspozycyjność: Gdy mam czas wolny to na pewno pomogę, lecz gdy nie mam dostępu do internetu i komputera to mogę pomóc tylko na forum craftapple.pl
    Umotywowanie podania: Serwer mc.craftapple.pl ma bardzo dobre pluginy oraz ludzi w ekipie. Nie widziałem lepszego serwera niż ten na najnowsze wersje minecrafta. Bardzo go lubię i chcę mu pomóc.

#1 L1w0, 9 September 2017
    Last edited: 9 September 2017
    Reklama
  2. Ciapsoon

Ciapsoon Użytkownik

-Zerowa aktywność na forum.
    -Podanie mało estetyczne.
    -Byłeś karany.
    -Podlizywanie się:
    Umotywowanie podania: Serwer mc.craftapple.pl ma bardzo dobre pluginy oraz ludzi w ekipie. Nie widziałem lepszego serwera niż ten na najnowsze wersje minecrafta. Bardzo go lubię i chcę mu pomóc.

Jestem na NIE.
    Pozdrawiam Ciapsoon! c:

• Użyteczne Użyteczne x 1
    • List
  3. ChoKo_LovePeachy

ChoKo_LovePeachy Użytkownik

• Nabijanie postów.
    No chyba NIE :p

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • List
  4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Wybacz, ale od kandydata na stanowisko Pomocnika wymagamy umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page