Imię: Tomasz (Tomek) Dokładny nick w grze: CoolgamerXx0xX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-8 Data urodzenia: 25-09-2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.5.2 (2013) wrzesnia Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014/2015? Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: TAK Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Kiedyś mialem Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? No chyba 2015 Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: dodac pvp levels tak jak za starych czasów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: modernator Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bo kocham was serwer i gram u was od dawna! Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Naj dam im ostrzenie a potem zgłosze to do admina a jak nie odpowiedzią to dam bana na 48 godzin Czy dasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Kiedyś miałem kanał na youtubie o was który miał 542 subskrypcie jak zamknąłem Traktuje małoletnie chłopaki bardzo miło Nie denerwuje się często Nigdy jeszcze nie byłem złośliwy dla gracza Bardzo kocham Minecrafta Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Określ swoją dyspozycyjność: Bardzo dobrze posługuje się komendami i pluginami Umotywowanie podania: Lubię grać na waszym serwerze i dzienki wam kocham minecrafta
przepraszam ale wyłam jak to czytałam wogóle nie mogę się rozczytać już miałam pisać ze brakuje tu kilkaś pytań jak nick to już psychicznie nie pasuje. No chyba nie Ha! i tu cie mam pamiętam jak tydzień temu pytałeś się o komendy i jak stworzyć działkę
Droga Kamburciu, Lepiej zgłosić post/Użytkownika guziczkiem, który znajduje się na końcu posta: "Zgłoś użytkownika" Podanie: - Nieestetyczne, - Na niektóre pytania nie odpowiedziałeś, - Byłeś karany, - Wątpię, że grasz na CA od *ee* 2014/2015, no chyba że na innym nicku. Jeśli tak, to go/je podaj. - Na niektóre pytania źle odpowiedziałeś... - Nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika, - Nie przekonałeś mnie w punkcie "Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem". [...] Moim zdaniem nie jesteś jeszcze gotowy na taką odpowiedzialność. Nikt Cię jeszcze nie kojarzy, dopiero zapoznajesz się z komendami, dopiero dzisiaj dołączyłeś na forum... Pograj jeszcze z 2 miesiące na CA, wbijaj na ts, pomagaj w grze i na forum, zapoznaj się z Regulaminem, daj się innym poznać. Jestem na nie. Miłego wieczoru!
Ogarnijcie się. Kłótnie zostawcie sobie na Pv. Co do podania.. Weź stary nie kłam... Dopiero Dzisiaj dołączyłeś na forum, a to za mało. Grasz tutaj od 2k15?? Nie wydaje mi się. Grałam w tamtym czasie bardzo dużo na CraftApple i ani razu cię nie widziałam. Podanie nie estetyczne i za krótkie. Jestem na duże NIE
Witaj CoolgamerXx0xX! Odpowiedź jest niepełna. Chodziło o czas teraźniejszy, czyli pytanie dotyczy, czy na chwilę obecną posiadasz rangę. Brak rozbudowanej odpowiedzi. Takie coś jest niedopuszczalne. Tu nie chodziło o to chodziło. Brak rozbudowanych zdań. Wnioskuję, że podanie jest napisane dla żartów. Zerowa aktywność, zalogowałeś się dzisiaj, więc wątpię, że wiesz cokolwiek o serwerze. Podanie nie jest w pełni kompletne, mam na myśli puste pola w odpowiedziach. Jeśli chciałeś zostać pomocnikiem mogłeś się chociaż trochę postarać. Jestem na NIE.
Pozwól, iż ja też się wypowiem pod twoim podaniem. >_< Po pierwsze... Te teksty pod tym wątkiem, które lecą z twojej strony, świadczą o tym jakim byłbyś Pomocnikiem. Niedojrzałym, niekulturalnym oraz nieogarniętym. Więc to taka pierwsza negatywna cecha. Podanie krótkie i napisane na szybko, nie znasz obowiązków, uprawnień oraz zero aktywności na forum. Jestem prosto na nie.
To MA sens, bo w ten sposób argumentujesz swoją wypowiedź... Na przyszłość wiedz, żeby pisać coś więcej