Cześć! Po długim dość okresie gry na Craftapple.pl znudził mi się nie tyle co sam serwer, tylko cały Minecraft. Z tej okazji chciałbym pozdrowić tych, którzy przez cały ten okres towarzyszyli mi w grze na serwerze - tym dobrym i tym gorszym. Jednocześnie oczywiście rezygnuję z rangi moderatora, uwalniając w ten sposób miejsce dla kogos z Pomocników! Wiem, cieszycie się, prawda? Ja tez No więc żegnam !
Pa :C a i ten pewnie skończysz jak Puma bo będziesz miał znów chęć tu grania i powrócisz więc powodzenia później w pomocniku <3
Żegnaj i życzę powodzenia w życiu prywatnym. Liczę na to, że kiedyś tu powrócisz, bo dobrze mi się z Tobą pracowało i grało.
No cóż. Jedni odchodzą inni przychodzą. Taka kolej rzeczy Miło mi się z Tobą współpracowało. Może niewiele ale zawsze coś Dobry, rozważny i sprawiedliwy. Takiego będę Cię pamiętał Co złe zapominamy teraz czas na odpoczynek. Do zobaczenia w Przemyślu i na serwerze Pozdrawiam Kewin "shoga" Małogoski
Wylecieli bądź odeszli: Nazilord24, MsKornel, GirlGamersPL, pat277, wymiatacz23, zawieszeni Astar z Blavckiem... Teraz Phantom odchodzi... Ekipa się sypie i to bardzo.
Ano sypie się. Mzilla, Ogarniety nie dziwcie się, bo ile można znieść ciągłe * obrzucanie błotem* przez innych? ( mam na myśli kilku graczy ). Przykro tylko, że w stronę EKIPY leci wciąż więcej obelg niż słow uznania. Co było, jak jest i jak będzie? Czas pokaże, bo historię tego serwera, gracze * sami tworzą*.
Phantom o.0 Jeśli faktycznie znudził Ci się MC to doskonale Ciebie rozumiem. Sam w zeszłym roku wróciłem do niego po przerwie. Oficjalnie czekałem na aktualizacje AdminCmd Odpocznij sobie. Wyjdź z domu. Odswież nieco zapomniane hobby. Ale jeśli tak naprawdę jest jakaś inna przyczyna to weź głęboki wdech. Zaciśnij zęby. Policz do 10. I wracaj!!
Zapomniałeś o mnie ,miałeś mi perma dać. Powodzenia w czym tam chcesz, nie umrzyj szybko, ucz się pilnie, a przede wszystkim nie opuszczaj forum. Takich ludzi jak my nie spotyka się często