MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ripazha

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Ripazha, 24 September 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ripazha

Ripazha Użytkownik

Imię: Kacper

Dokładny nick w grze: Ripazha

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem dostępny najczęściej od 15:00 do 22:00, najchętniej gram na mc.craftapple.pl w trybie Creative :)

Data urodzenia: 19.10.2000

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Oj dawno to było. Grałem od pierwszej alphy Minecrafta...

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 01.07.2016

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zaprowadzić porządek i uciszyć irytującą dzieciarnię i spamerów, oraz pomagać graczom, którzy pomocy potrzebują :)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Dbanie o porządek, ład, reputację serwera, przestrzega netykiety, regulaminu serwera i upomina innych graczy, aby też tego przestrzegali

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ uważam, że nadaję się do tej funkcji i należycie wykonywałbym powierzone mi obowiązki i zadania, oraz dysponuję dość dużą ilością wolnego czasu

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę upominał obie strony, a w razie konieczności kickował, jeśli upomnienia nie dałyby skutku.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, dobrze współpracuję z ludźmi

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem przyjazny, asertywny, kreatywny, ambitny i wyluzowany. Lubię poznawać nowych ludzi, oraz dużo się śmiać. Umiem podporządkować się pod panujące normy. Wykonuję powierzone mi zadania, sprawdzam się w nadanej mi funkcji. Mam doświadczenie w współpracy z ludźmi

Określ swoją dyspozycyjność: 15:00-22:00

Umotywowanie podania: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, nie zawiodę :)

Reklama
  2. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Skopiuj wzór i wklej, a potem go wypełniaj, bo pewnie nikomu nie będzie się chciało cały czas zmieniać zakładki, aby patrzeć jakie pytanie było.

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Brak pytań. (-)
    Wiek (+)
    Krótka gra na CA (-)
    Konto założone dzisiaj (-)
    Pierwszy post (-)

Jestem na NIE

4. _Klaudia_21

_Klaudia_21 Użytkownik

Plusy
    -Konto założone dzisiaj
    -mała aktywność
    -krótką gra na CA

Jestem Na Nie

5. Ripazha

Ripazha Użytkownik

Eee... no może krótko na CA, ale swojego czasu miałem jeszcze serwer, którym zażądałem

6. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Krótko grałeś na CraftApple a podanie przed Twoją edycją nie zawierało wzoru (jak wynika z wcześniejszych odpowiedzi), nie widziałem Cię na serwerze i nie jesteś aktywny na forum.

W związku z tym jestem na NIE.

Pograj z nami trochę dłużej, staraj się pomagać graczom i być aktywnym na forum a będziesz miał większe szanse na zostanie Pomocnikiem. Powodzenia! :)

7. miszczu15

miszczu15 Użytkownik

Wszystko wyjaśnione u góry <:

Na NIE

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page