MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ryby

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by szymon124, 8 March 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. szymon124

szymon124 Użytkownik

Imię:szymon
    Dokładny nick w grze:ryby
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:na survivalu około 2-4 godz
    Data urodzenia:2001.02.15
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:eek:d wersji 1.4.3
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:eek:koło roku z przerwami
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym żeby nowi gracz dostawali większą pomoc.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu
    Zgłaszać wszystkie problemy/usterki/bugi dla Administracji
    Pomagać graczom w ich problemach.Komendy Pomocnika
    Pierwszą komendą pomocnika jest /kick . Komenda ta umożliwia pomocnikowi wyrzucenie gracza łamiącego regulamin z serwera
    Drugą komendą pomocnika jest /mute . Komenda ta służy do wyciszenia gracza który robi spam lub reklamuje serwer.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Gdy czasami nie ma administracji widzę jak gracz łamią regulamin i chciałbym pomóc żeby ten problem zniwelować do minimum
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Na początku uspokajam uczestników i wywnioskuje który jest winny i ukaram winnego, gdy złamał regulamin.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Moim zdaniem tak. Dogaduje się z innymi nie zależnie od wieku
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Szymon,mam 15 lat.Chodzę do 2 gimnazjum. Jestem doświadczonym i pomocnym graczem.Trenuje Piłkę nożne i uczestniczę na różnej maści zawodach sportowych.Jestem pomocny i żartobliwy.
    Określ swoją dyspozycyjność:W dni robocze około 3-4 godzin w dni wole około 3-6 zależy jak wypadnie (mam na myśli jakieś wyjazdy z rodziną znajomymi)
    Umotywowanie podania:Chcę pomóc serwerowi ,żeby nie było reklam , niedozwolonych programów itp Myślę ,że będę się dobrze sprawował.[/size]

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Podanie mało rozbudowane, pisane na szybko.
    Oceniam negatywnie.

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Powiem Że jest na NIE. Dlaczego?
    1. Nie widziałem cię na serwerze no zdarzyło się że cię raz spotkałem.
    2. Nie udzielasz się na forum oraz na serwerze. To znaczy że nie pomagasz.
    3. Napisałeś że robisz przerwy od servera/gry w minecraft.
    4. Chodzisz do 2 klasy gimnazjum ??? Nie. Popełniasz dużo błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych.
    5. Poczekaj za miesiąc lub dwa.

Podejmę decyzję na tak jeśli się poprawisz.

4. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Podanie wygląda bardzo nieestetycznie, a zdania nie są rozbudowane. Treść jest bardzo uboga.
    Na serwerze widzę Cię dosyć często, ale pomocy z Twojej strony nie widziałam. Dodatkowo nie jesteś aktywny na forum.
    Najbardziej zniechęciło mnie podanie. Zacznij pomagać, bądź aktywny na forum i następnym razem (jeżeli takowy będzie) popracuj nad podaniem. Zawsze możesz wzorować się na podaniach innych graczy.
    Podsumowując jestem na NIE.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page