MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

serwer

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by SaaVeet, 12 August 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SaaVeet

SaaVeet Gość

Witam, jak pewnie każdy zauważył, na serwerze nastąpiło dużo zmian pod nadejściu 5 edycji, według mnie są to zmiany gorsze, serwer stracił graczy typu reconnect, phantom etc, może nie zawsze było najlepiej, ale wtedy była zgrana ekipa, i żeby dostać się do ekipy trzeba było spełniać jakieś warunki, a nie jak teraz np: _Zielony_ prawie zero postwó krótko na serwerze i się dostał do ekipy, to samo lucklucky10, kiedyś jak ktoś napisał w podaniu, że ma 14 lat, to było bardzo dużo komentarzy, że jest za młody etc. a teraz ? Administracja przyjmuje 11 latków.. Jak GirlGamersPL wspomniała pod pewnym wątkiem "fajnie się pracowało z phatnomem, nazilordem" (czy jakos tak) to miala wtedy racje, na serwerze panowała miła atmosfera, było sporo stałych graczy, z którymi się fajnie grało, wiadomo zdarzały się jakieś kłótnie, ale szybko się je rozwiązywało a teraz? Sporo osób mówi "serwer schodzi na psy" "infiniter już sobie nie radzi" i coś w tym jest, najlepsze osoby z ekipy odchodzą: GirlGamersPL, reconnect, phantom, mrastar etc. a przychodzą osoby, które grają miesiać i odrazu dostają pomocnika.. troche to smutne, wcześniej to była jakaś "minecraftowa rodzina" a teraz? Moim zdaniem najlepsza osoba z ekipy? ThreeEyedMaster.. ale nie do tego chce dojść. Widać, że infiniter już sobie nie radzi, przyjmuje do ekipy pierwsze lepsze osoby, co jest naprawdę żałosne.. wielu stałych graczy z którymi się fajnie grało odeszło a przyszły wrócili gracze typu LadyGirl i odrazu atmosfera zepsuta, kiedyś CraftApple najlepszy serwer a teraz ? co z tego zostało? niby serwer dobrze skonfigurowany etc, ale liczy się także atmosfera.. a teraz ona nie jest zafajna.. do ekipy cały czas przychodzą jacyś nowi, co z tego, że wrócił były mod Puma_Poland a odszedł reconnect etc, ze starej ekipy serwera to został już tylko ThreeEyedMaster, Marcinek7, LikeThatBoss i shoga a co z innymi? Jeżeli dalej tak będzie to niedługo VA będą mieli 11 latki, którzy grają 2 miesiące na serwer.. Proszę aby starzy gracze którzy grali na poprzedniej edycji wypowiedzieli się pod tym wątkiem, innych gracz z pierwszego zdarzenia to nie dotyczy, więc najlepiej żeby się nie wypowiadały, wkrótce się dowiecie kim jestem ;v..

Reklama
  2. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

SaaVeet nie wiem czy czytałeś moje podanie, ale jestem rok na serwerze. ^^

@down
    Gram w 99% na creative i miałem nick Ziiielony albo coś w tym stylu. :p

3. SaaVeet

SaaVeet Gość

ziiieony, wybacz na tym nicku nigdy Cie nie widziałem na starej edycji, jaki miałeś poprzedni nick ?

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Pewnie miał nick _Czerwony_, każda edycja inny kolor tęczy.

5. SaaVeet

SaaVeet Gość

Nadal nie pamiętam, a grałem baaaaaardzo długo ;p
    od czasu kiedy mrowkaa dostala range ;p

6. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

SaaVeet mało mnie obchodzi jaki kiedyś ktoś miał nick, teraz wyjaśnię Ci parę spraw:

Po pierwsze: Czym są spowodowane dejścia "starych" członków ekipy? Otóż np. ktoś stwierdził że kończy grać, więc zrezygnował, bądź dostał degrada za swoje zachowanie.

Po drugie: do ekipy są przyjmowane osoby które wykazują swą aktywność na serwerze i nie szkodzą mu.

Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to pisz.

Ps: ja też grałam tu za czasu mrówki mało tego w ekipie jestem ponad rok, więc nie jest tak źle z naszą ekipą, a poza tym jeśli odchodzą starzy gracze to przychodzą nowi, chociaż ostatnio powróciło dużo starych graczy.

@Edit

Czegoś tu nie rozumiem. Raz piszesz, że nie dawno zacząłeś grać ,a raz, że grałeś za czasu mrówki?

7. Dakota

Dakota Użytkownik

SaaVeet. myślę że aż tak źle i gorzej nie jest. Goszczę tu 18 miesięcy. Serwer na brak graczy nie narzeka. To że jedni odchodzą z różnych przyczyn a inni wbijają i dopiero zaczynają tu zabawę, no to chyba zwykła kolej rzeczy. Nie zgodzę się z Tobą że Infi nie daje rady, bo co, że w ekipie jest Yumi co ma 11lat? Całkiem dobrze sobie radzi w tej roli. Przez ten czas zauważyłam, że do graczy z ekipy zawsze ktoś miał *ale*. Jeśli chodzi o atmosferę, cóż, mniej złośliwości a więcej poczucia humoru i będzie ok. To jest tylko zabawa!Kimkolwiek jesteś, masz prawo do własnego zdania. Ja napisałam swoje.
    Kończąc ten post, życzę i starym i nowym graczom udanej gry na Craftapple :)

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page