1. Nick w grze: hubertRHCP 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Albercik24 3. Serwer: (np. survival/creative) Survi 4. Przybliżona data: 5 sierpnia To jeden powód: https://www.youtube.com/watch?v=wMSPGjEgds4 a to Drugi:
Droga Igo Nic nie ma? A to dziwne.. W 12 sekundzie zjadł koksa.. I później próbował zjeść jeszcze jednego koksa, jak spojrzysz na pasek EQ to też nic nie padło więc droga Igusiu co teraz powiesz? Skarga nie słuszna? 1.KillAura czy co tam masz 2. FlyHack Zdjęcie sprzed 2 tygodni, i co z tego? Teraz przejdźmy do do "Killaury" czy jak to tam moge nazwać.. Podczas gdy Vanity wpadł do lawy to było widać jak mu serduszka latały, tak jak napisałam przedtem to, był na KOXIE i nic mu z seta nie wpadło Tyle ode mnie
Haha, prawie się oplułem jak to przeczytałem. Zjadłeś za późno koxa i HP nie zdążyło się zregenerować, ze mną miałeś tak samo Vanity, nie pamiętasz? -,- Wy myślicie, że jak ktoś ma aurę to bierze HP na koxie i secie 4/3? -,-
nie musiałem mieć fly hacka żeby unosić się na ziemią , wystarczy ze zrobię to co zrobiłem wtedy aby mięć anty knock użyłem sposobu aby stać , nie latać w powietrzu , co do solówki an filmie , hehe sam się przyznał mi że nie leciał by na mnie w secie 4/3 wiec do zamknięcia
@Vanity, ale nie zdążyło... Miałeś chyba z 3 serduszka, a Albercik był na siłce. No ludzie.. Ja się aż zaczynam bać klepać na serwerze z tobą Vanity, bo znowu wyrwę bana za cheaty. :/
a po 2 na filmiku są ewidentne lagi , i tak znając życie wypowiedzą się osoby w tym temacie które Kocham was wiedzą na ten temat ważne żę napiszą ładnymi słówkami i nie do zrozumienia na debili i dadzą mi bana wiec , perma na czat już dostałem
lol, pobrałem to i obejrzałem w slowmotion. Widać wyraźnie, że kox ci vanity nie zadziałał. Chwilę przed śmiercią miałeś 4,5 serduszka i nagle znikło ci tylko pół serduszka. Nie da się kogoś walnąć za 0,5 hp, więc ewidentnie ubyło ci HP od lawy. Wtedy wystarczył tylko 1 kryt od Albercika za 4hp i zginąłeś. ;/
btw. czy tam przypadkiem nie było po prawej stronie drugiej osoby? Bo słychać na filmiku jakbyś dostał 2 ciosy. :/ Sam już nie wiem co o tym myśleć...