1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: arturox 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 16/12/2015 5. Dowody: Dowód w skardze Niestety, filmik trzeba ściągnąć, gdyż YouTube odmawia mi posłuszeństwa, na filmiku można ujrzeć, jak owy oskarżony naprawia mój przedmiot tj. Łuk! Prawdopodobną winą tego buczenia w filmiku jest brak włączonego mikrofonu w programie
Boże, na tym serwerze grają dzieci, które są naiwne, a ty to jeszcze wykorzystujessz, zachowales się jak dziecko (;
Wykorzystałem to, ponieważ chciałem sprawdzić czy na prawdę naprawia, czy też okrada, a sam gracz złamał regulamin tj. Paragraf 10, punkt 5 mówiący o: Klient posiadający płatną usługę, nie może udostępniać jej zalet innym Graczom (np. naprawa przedmiotów itd.) pod groźbą jej utraty bez zwrotu poniesionych kosztów Mnie też pociągnięto do konsekwencji, jak naprawiłem przedmioty graczowi
I jeszcze dodam, że zamiast zachować się jak dorosły człowiek, to ty nagrywasz biedne dziecko które ma svipa i naprawia innym graczom narzędzia Żenua [hr] Ale pomyśl, ty masz niby "19" lat czy tam więcej, nie wiem. A on ma góra 9-10lat więc kto tu powinien być mądrzejszy? Ty czy on
Naiwność naiwnością, mógł przeczytać regulamin Czyli co, jestem dorosły i nie mogę nagrywać dzieci? Nie rozśmieszaj mnie Ja, jako dorosły człowiek zostałem przyłapany na tym samym co oskarżony, także tu nie ma różnicy, czy robi to dziecko, czy dorosły - regulamin trzeba respektować!
Byłem litościwy dla graczy, teraz będę surowy, a każde przewinienie będę nagrywał i wstawiał na to forum
Aby ma racje kazdy powinien poniesc konsekwencje jak sie bedzie odpuszczac to sie dzieciak niczego nie nauczy w zyciu
Przepraszam za to, filmik został dodany na portalu Vimeo [video=vimeo]https://vimeo.com/149225530[/video] Oczekuję na odpowiedź Infinitera
W tym przypadku zgadzam się z Lejdeczka, szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Możesz być z siebie dumny, że dziecko straciło rangę przez Ciebie. Zrobiłeś to specjalnie
W dodatku mądrze myśląc, dałeś mu łuk BEZ ENCHANTU to mógł Ci równie dobrze dać inny naprawiony, a zepsuty zostawić dla siebie ;3
"Wątpię, że "dzieciak" by to zrobił (mowa o podmianie)" Nigdy nie wiadomo co kiedy i komu przyjdzie do głowy. "Owy gracz sam się ogłaszał na chacie serwera, że naprawia itemki" a Ty to wykorzystałeś, chcesz się dowartościować, szkodą innych ? Żałosne [hr] Abyssuss, usuwa komentarze..
heheu jak to ktos napisal "żenua". "Czyli co, jestem dorosły i nie mogę nagrywać dzieci? Nie rozśmieszaj mnie" nwm czy do konca chodzilo ci o "samą" konsekwencje
Ludzie, czy pod postem ThreeEyedMastera było tyle hejtu? Nie. Więc czemu traktujecie abyssussa jako kogoś gorszego?
Cóż... Administracja ma za zadanie ułatwić graczom grę na sewerze, oraz ukarać tych, którzy nie przestrzegają zasad. Moim osobistym zdaniem administracji nie należy się bać, a czuć respekt, oraz postarać się ułatwić im pracę. A ty to właśnie abyssuss starasz się zrobić. Jest to słuszne działanie, a to, że ktoś nie przestrzega regulaminu, to jego sprawa. Niech nauczy się na przyszłość sprawdzać co może robić, a czego nie.