1. Nick w grze: iReaven 2. Nick oskarżonego: AshuIndra 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: ok. 30.09.2015r. 5. Dowody: https://youtu.be/xctVFlnboOE Na filmiku widzimy AshuIndre klepiącego mnie ze swoimi kolegami. Jak widać biję ich Mieczem z Odrzutem 2. LadyGirl i Bremso zostają odrzucani przeze mnie, lecz AshuIndra zostaje na tym miejscu co jest. Mówiąc prościej widać, że ma AntyKnock. Mogę też wstawić film na YT gdzie widać jak AshuIndra bije mnie z ok. 6-7 kratek. Proszę też sprawdzić gracza Bremso, bo na tym filmiku widać jak by miał Kill Aure. Nie jestem pewien do końca, lecz tylko mówię.
Jak miałem latać skoro tylko raz mnie trafiłeś?(?) Ten niby antyknock osiągnąłem dzięki twojemu koledze, który wyjaśnił nam w skardze na ciebie jak można bugować knocka. Dziękuję Gangstar. :* Ps: Skarga nie powinna być brana pod uwagę, ponieważ to nagranie sprzed kilku tygodni. może za tydzień wrzuci jakieś nagranie roczne, żebym dostał bana??
Overwatch to albercik ci mowil nie ja ja nawet sie na tym nie znam tamto to cos innego a ty sie kur.. wgl nie ruszasz robisz debil tylko z siebie