Nick w grze: CJ227 Nick oskarżonego/oskarżonych: Bizon Serwer: Survival Przybliżona data: 17.01.15 22:49 Dowody:[attachment=361]
Bizon i MrAstar, wiadomości na PW są ignorowane? Czyżby? Jeden drugiego na PW może zbesztać, ale za reklamę na PW jest BAN. p.s. Bizon, na czacie globalnym jesteś cacy, a na PW rogi pokazujesz. Takie zachowanie świadczy tylko o tobie. Pat277, a w ilu procentach jest to PW ignorowane?
Chociaż z jednej strony, powinien troszkę kultury zachować, ponieważ jednak to pomocnik. Ja sam staram się nie przeklinać na pw, bo jestem osobą o wysokiej randze, przez co niektóre osoby biorą ze mnie przykład, a ten przykład musi być pozytywny.
viola nie znasz okoliczności tej odpowiedzi ani jego nachalstwa i próśb z mojej strony by przestał pisać Więc zanim się wypowiesz obeznaj się w sytuacji i potem wypowiadaj
Ile to już takich skarg było. Poprzednicy napisali o msg. Dodatkowo dodam że sam sobie pracujesz na to spamiac na msg
Ekhem, zrozumiałam, że na /msg można bluzgać do woli bez żadnych konsekwencji. Jednakże SZTUKĄ jest: umieć zachować się w każdej sytuacji. MrAstar, trafiłeś w sedno sprawy: *... pozytywny przykład*. Życzę miłego dnia i dobrej zabawy
Wedle zapisu regulaminu prywatne wiadomości są ignorowane, co nie zmienia faktu, że pomocnik jako przedstawiciel serwera i ekipy nie powinien się w ten sposób zachowywać. Odpowiednie wpisy dla jasności zostaną wkrótce dodane (czego nie wolno, można, należy, jak itp.) dla ekipy. Pomocnik został ostrzeżony, następnym razem skutkować będzie wyrzuceniem.