1. Nick w grze: Popek713 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: DejVoo 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 28 styczeń:14:30 5. Dowody:Nie zrobiłem screena. Dał mi kicka po tym jak go zabiłem... po czym się rozsypałem.
Jeżeli było by to celowe działanie itów bym ci nie oddał, a ja ci oddałem i przeprosiłem. Wtedy kiedy mnie zabiłeś stałem i pisałem z Martyna15 i zamiast /r dałem /kick
Tobie tez pisałem na /msg ża soja mamy ps. jak dasz /kick XXXX i dasz enter to powód sam wyskakuje "Ogarnij się"
Popek713, Ty go zabiłeś, on się pomylił, ale przeprosil i oddal itki. Jeny zakopcie topór wojenny, niech zapanuje pokój xd
Jak mozna dac kicka przypadkiem! DejVoo jak nie mozesz sie opanowac to... no sam wiesz co. Komenda /kick i /msg jest w zupelnosci inna i jak pat277, nie wierze ze to byl przypadek.
Niestety DejVoo, zgadzam się z powyższymi wypowiedziami. Niemożliwe jest przez pomyłke napisanie komendy /kick
popek713 nie podniecaj się i nie zmyślaj! Oddał Ci twojego marnego seta i ten twój mieczyk! Potem przeprosił. Więc nie pisz, że chciał Cie okantować bo ja przy tym byłem i wszystko widziałem! Chciał Ci napisać na /msg ŻE przecież macie soja a ty go zabiłeś. I on przypadkowo nacisnął nie ten przycisk i Cie kicknął!!! Więc nie zmyślaj bo chcesz się zemścić i pragniesz żeby dostał degra.!!!! Zastanów się co piszesz bo ja widze, że strasznie kozaczysz!!!!
SenDix, obrońca ucieśnionych? Ewidentnie widać, iż nie było powodu dla wyrzucenia. Zero floodu,spamu,zlych slow wyzwisk itp. Poza tym tlumaczenie dejvoo.. jak mozna niby pomylic /kick z /msg czy nawet /m /t itp? Dla mnie to niepojęte. Zdarza sie pomylić nicki podczas wpisywania komendy /kick, ale na screenach tez nie widze zeby ktokolwiek na litere P zlamal regulamin. @TOPIC Moze lepiej niech juz tylko admin sie wypowie, niepotrzebny spam ?
SenDix co z tego że oddał ity. Dał kicka bez powodu, to sie liczy, a nie to że oddał ity po tym zajściu.
Hah..., wasze wypowiedzi naprawdę są żałosne!! Wy tylko czekacie na to, żeby ktoś otrzymał degra! Jesteście moim zdaniem żałośni -> każdy może się pomylić czasem mi laguje i zamiast komendy /msg wpisuje mi jakąś inną. Według mnie powinien dostać drugą szanse. P.S. Założyć się mogę, że zaraz pod moim komentarzem będą obrazy w moją stronę wygłaszane.
Ale jak można pomylić /kick popek713 z /msg popek713 czy /r ??? Jeśli znacie odpowiedź to napiszcie. Pozdrawiam pat277!