Nick w grze: iPanel Nick oskarżonego: DejVoo Serwer: Forum, seablock Przybliżona data: jakoś 10.04.15 Dowody: Dowodem jest to samo IP, z którego wynika, że ten pomocnik reklamuje sobie serwery z multikont, a potem bezczelnie składa na takie konto skarge. Takie zachowania nie powinny być tolerowane.
Tak to bywa, że taki dejvoo czuje się bezkarny i reklamuje sobie serwery z multikont i zero konsekwencji, a inni dostają degrady za dobre sprawowanie się na serwerze, pomaganie graczom w potrzebie itp. bo ,,laz se zle zahowali".
DejVoo był taki zawsze. Znam go bardziej i dłużej niz wy. Kiedy jest Infi albo inny członek ekipy, pisze ze ma z/w lub wychodzi. A jak ich nie ma to nic nie robi tylko sie klepie.
Wiem wiem kiedyś wszedłem na multikoncie i typek sobie przeklina, obraża, itp. Co na to dejvoo? - Dobra chodz oddam ci itemy. [...]
Dokładnie tak. Sam reklamuje i sam siebie za te reklamy kickuje i pisze skargi zeby wyglądało ze cos robi. [hr] Jak ktos bedzie gadac ze nie ma dowodów to sprawdzcie przykładowo IP. gracza Bleo120 lub niech ktos zapyta sie np. MrAstara lub innych z ekipy.
Beka z was totalna. Sprawa 1) Jeżeli chodzi o te "niby moje mutikonta" to XInfiniterX oraz adsone wiedzą że to nie ja, wiec oskarżenia są bezpodstawne. Sprawa 2) Każdego traktuje jednakowo i każdy który łamie regulamin craftapple dostaje /kick z godnie z traktatem kar napisaną w regulaminie. Sprawa 3) Itemy- nie mam obowiązku oddawać ity zdobyte na /warp arena Sprawa 4) Szerzenie nienawiści i nieprawdziwych dowodów wobec innego gracza jest karane, wiec nie życzę sobie oskarżać mnie o takie rzeczy. Sprawa 5) Swoje obowiązki jako Pomocnik wykonuję bardzo dobrze i nikt nie ma żadnych "wątów" co to tego. Ale znajda się takie kozaczki internetowe gdzie hejtują innych żeby zostali degradowani se swojej rangi, ponieważ im się to nie udało. Jeżeli masz jakiś problem do mojej osoby powiedz mi to prosto w twarz a nie na forum gdzie każdy może być każdym. Ps. Cała armia hejterów na craftapple może mi podeszwy lizać.