1. Nick w grze: Cupid 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: iReaven 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2015-10-04 5. Dowody: https://youtu.be/yPMrUa-P-So
Ale Ty jesteś śmieszny. Nic na tym filmiku nie widać, abym miał jakieś cheaty, których w ogóle nie używałem w tej i innych klepach. To, że Ros powiedział że bił mnie knockiem, nie oznacza czy mnie bił. Nie ma na to dowodów. A po za tym mnie odrzucało, ale ja wchodziłem w niego i nie wywalił mnie po za świat. Więc gdybyś mógł, to zajmij się budowaniem lub inną rzeczą, a nie składaj jakiś bezsensownych skarg, ok?
Ja tu nic nie wiedze. a jak sie wchodzi w gracza i buguje sprint to sie da zmniejszyc knock. Niema zadnych dowodow ze Ros bil knockiem
0:50 Banik leci. Nawet uderzając mieczem bez odrzutu nie ma tak małego knocka. Dziękuję i Pozdrawiam Cheatera. PS: Wszystkie skargi w 100% udowodniają że on cheatuje. Ma 100 banów za cheaty i mówi że jest czysty, pozdro.
Ale nawet jakby bił bez knocka to i tak by Cię wyrzucił za świat. 0:50 dokładnie to pokazuje, odrzut 2cm? No proszę. A ty Gangstar ogarnij się, bo nie da się zbugować w żaden sposób mniejszego odrzut. Jest tylko jeden sposób, ale wtedy nie można się ruszać całkowicie. Pozdrawiam, dumny gracz serwera.
Overwatch, pierwszy raz widzę Cię na serwerze. Założę się, że Ty to czyjeś multikonto i chyba już wiem kogo. Co do skargi nie mam sobie nic do zarzucenia. Ja w Rosa wchodziłem. Troche mnie odrzucał, ale ja cały czas starałem się być blisko niego, żeby mnie nie wywalił po za świat
Multikonto? Gram na serwerze dokładnie pod tym samym nickiem co tutaj. Przeglądałem poprzednie tematy i nie mam żadnego powodu, aby wierzyć Ci, że jesteś czysty.
Mrmycha śmieszny jesteś Bije cie z knocka a ty stoisz w miejscu Ps. Zawsze noszę przy sobie 2 miecze jeden zwykły 5/2 a drugi 5/2/2
Overwatch, tutaj akurat gangstar ma rację, jeśli ktoś nie ma miecza z knockiem i sprintuje się w jego stronę to ten odrzut jest bardzo bardzo mały. Jeśli nie ma dowodów na to, że miecz miał knocka to jest czysty.
Jedna osoba która ma rozum.. Overwatch wgl co ty mi tu pier****** robilem tak duzo razy na seablocku na pvp nawet jak typek mial odrzut 2 to mnie tylko 1,5 lub 2 kratki odrzucalo heh nawet byla na mnie skarga ze mam antyknocka http://craftapple.pl/forum/thread-4189.html?highlight=Skarga+kaka35j Hah teraz znowu mam z tego beke
@Up Chyba cię poniosły emocje teraz. Odrzut 2 i odbijało cię tylko 2 kratki? A to ciekawe, bo ja mając zbindowany W (ciągle mi sprintuje) i mając potkę speeda II jakoś normalne latam po mapie. Trudno, nie dostanie bana to nie. Nikt nie będzie płakał, ale wszyscy wiemy jak jest na prawdę. A co do twojej skargi ganstar to nie wiem, czy jest to takie śmieszne. Gwarantuję Ci iż dostałbyś bana gdyby tylko osoba składająca nagrała filmik. Pozdrawiam
12 sec widzimy kolega iReaven odleciał, od 50sec widać, że iReaven nie leci jakoś dopiero od 1:04 Bremso z łuku zestrzeliwuje raz się nie odpalamy a kiedy potrzeba to turn on.