1. Nick w grze: TeamSpeakCA 2. Nick oskarżonego: Ismena 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 19.08.2016r 5. Opis wykroczenia: 6. Dowody: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=impasKYt6J8&feature=youtu.be[/video]
I co... Nie tylko ja latam! to tak samo jakbym uciekła chorusem. Z resztą pytalam administracji i nikt mi nie powiedzial że NIE WOLNO latać.
Z0Z0L3K Nie, że moge ale nie wiem, że można. Można latać czy nie można? Jak nie można to nie będę. Gdzie jest to napisane ? PS: chorus mnie tepnał na pvp... [hr] Dobrze. Zgłaszam bug latania elytrami na pvp.
Ismena to nie chodzi o to że ty latasz na arenie tą elytrą tylko chodzi o to że uciekasz za pomocą elytry z areny.
Rozumiem. Ale to i tak jest przestępstwo w takim razie. Nie wiedziałam, że to taki "logout". Z gry jako tako nie uciekłam tylko z pvp.
Uciekanie elytrą z areny pvp nie jest zabronione, tak jak nie było zabronione używanie w tym celu owoców refrenu. Moim zdaniem nie ma podstaw do zbanowania oskarżonej.
Elytra działa na bazie owoców refrenu, więc nie widzę przyczyny do wymierzenia kary na danym graczu który został zgłoszny. Nie widać aby gracz o nazwie "Ismena" wyszedł podczas gry. Pozdrawiam ! :3 Przypominam, ze gracz nie uzyl komendy ./lobby ani nie wyszedł z gry :>
Ale czemu wy ja bronicie owocem chorusu? przecierz chorus jes zablokowany na arenie wiec gracz normalny nie moze uciec z areny choeusem ale moze uciec elytra tylko ze svip moze uciec elytra szybciej bo ma SuperElytre - Możliwość lotu Elytrą bez ograniczeń, oraz start z ziemi.
Od tej chwili używanie Elytry na terenie Areny PvP w celu wydostania się z niej będzie karane jak używanie Oszustw PvP. Jeśli będzie to możliwe to zostanie ona wyłączona na terenie Areny PvP. Zakaz obowiązuje na wszystkich trybach/serwerach/realmach. Ismena nie zostaje ukarana.