ThreeEyedMaster Jumaj 13.03.16 21:10 Oskarżona zmieniła nick podszywając się pod innego Użytkownika TS. Tym samym uniemożliwiła mu korzystanie z TS przy użyciu swojego nicku. Pomimo wielu próśb i zwrócenia uwagi na to, że wprowadza zamęt, nie zmieniła go na swój normalny. Słabo jak na członka Ekipy TS.
Three, masz ponad 18 lat, ale jak widać nie potrafisz rozróżnić żartów od powagi. Nicki zmieniali prawie wszyscy, nikomu to nie przeszkadzało, a upomnień również nie było, nawet od Administracji, która pojawiła się kilkanaście minut później. Skarga moim zdaniem do zamknięcia, zwłaszcza, że składa ją osoba niezamieszana w sytuację. Gdyby Luck poczuł się pokrzywdzony bądź urażony złożył by skargę bądź po prostu powiedziałby, że mam zmienić nick, bo on chce na niego wrócić.
Według mnie Jumi robiła to dla żartów. Gdyby Użytkownik lucklucky10 upomniał się o to, Jumi by zmieniła ten nick. Znam Jumi na tyle dobrze, aby z pewnością stwierdzić, że Jumi nie miała ochoty zrobić nic złego, ani nikogo upokorzyć swoim działaniem. Jumi uwielbia się wygłupiać, lecz czasami wychodzi to poza osoby, które powinny o tym wiedzieć. Według mnie Jumi nie jest winna niczego złego. Według mnie, wystarczy tylko upomnienie słowne, ponieważ nie jest to duże wykroczenie. Na <SS> zostało także ukazane, że Kruku {TechnikTs3} również zmienił nick, i nie został on dodany do oskarżonych. Jest to do Ciebie nie podobne Three :/ Mam nadzieję, że ta wypowiedź nie wpłynie na nasze rozmowy na TeamSpeak3 CraftApple Bez zastanowienia również zgodzę się z ThreeEyedMaster, Jumi nie powinna się tak zachować- złamała w sposób jednoznaczny Regulamin. {Bez urazy} Ile tutaj powtórzeń
Skarga bez sensu, nawet nie chce mi się ustawiać jakiś kolorków jak pat. Jeżeli Jumi zrobiła coś złego to i ja. Jeśli ona ma zostać ukarana za wygłupy to i ja proszę o reprymendę. Tyle w temacie, Pozdrawiam
Yumi, od kiedy ma znaczenie kto składa skargę ? 0.o Wystarczy, że jestem świadkiem łamania Regulaminu nie muszę być w daną sprawę "zamieszany". Regulamin jasno wspomina, o tym że każdy kto posiada wiedzę na temat łamania zasad jest zobowiązany do powiadomienia o tym, co powyższym uczyniłem. Nie wiem co rozumiesz pisząc "upomnień też nie było". Bo chyba nie to, że prosiliśmy Cie z pat277 abyś zmieniła na swój oryginalny nick bo wprowadzasz zamęt. Kilkukrotnie zostałaś o to poproszona. Jak dla mnie osoba, która dołącza do Ekipy powinna świecić przykładem, nie zależnie od tego ile ma lat. Jeśli nie jesteś w stanie zachowywać się odpowiednio mając 12 lat to może powinnaś się zastanowić nad swoją obecnością w Ekipie TS. pat277, każdy nasz czyn wpływa na to jak jesteśmy odbierani przez innych. Każdorazowo dokonując wyboru stanowimy o tym jacy jesteśmy. A teraz spójrz na moją skargę raz jeszcze i powiedz mi, że nie widzisz tam zachowanego wzoru. Kruku, dlaczego ta skarga jest bez sensu ? Co czyni ją mniej bezsensowną niż np. kasowanie kanałów TS gdy ktoś spóźni się jeden dzień albo umieszczanie upomnień gdy ktoś zmieniając nazwę swojego kanału skasuje jego nr ? #TydzieńZTS
Czyli jak ktoś złamie regulamin dla żartów, to jest bezkarny? Zacznę reklamować, powiem, że się wygłupiam i nie zostanę ukarany? XD
Reklama, a zmiana nicku, no to chyba trochę różnicy, tym bardziej, że nikomu to nie przeszkadzało. Kończę nabijanie postów, jak coś to zapraszam na PW.
A pomyśl, dlaczego nicki podobne do ludzi z ekipy są banowane? I uważasz, że Three robi źle kierując się regulaminem?
Jak miło Kolejny przykład na to, że regulamin jednak się myli. Nikt nie ma prawa łamania regulaminu ? no wątpię. Jak dalej będziecie się tak zachowywać to będzie bardzo "ładnie" pokazywało jak działa nasz "kochany" serwer. Osobiście uważam, że skarga jest słuszna a Yumi należy się "kara". Tyle z mojej strony, dziękuję.
Halo halo Przecież administracji nie można karać ... Bo oni tu są najważniejsi i tylko oni się liczą po co te skargi na administrację ts i tak nic sie nie zmieni
Ender, jak to przeczytałem, to uśmiałem się 1. Jumaj nie jest w Administracji, 2. Skargi na Administracje, gdy ktoś złamał regulamin jest odpowiednia. 3. Żasna ranga nie uprawnia do łamania regulaminu. 4. Gracze są najważniejsi, a nie Ekipa i Administracja. 5. Ekipa i Administracja nie jest bez karna, ekipa ma również swoje zasady. Pozdrawiam pat277