Nick w grze: VmT Nick oskarżonego/oskarżonych [Mod] nowez Przybliżona data 23.12.2017 godzina 01.00 Dowody: Może tak zostałem niesłusznie zbanowany "po czym moderator z uporem maniaka starał mi się wmówić że to z mojej winy, niestety (podejrzewam) drugi gracz spamując nonstop ip ts'a (kolega zapewne moderatorki) dostał kicka a ja od godziny męczę starając przemówić moderatorowi że robi źle.
Link, który widać na screenie to nie jest IP serwera, a link do strony na której można pobrać TeamSpeak'a. Moderator dobrze wie co robi, nie robi niczego bezpodstawnie. Skarga jest tylko i wyłącznie do kosza.
CreeperPL co prawda jest to możliwe ale ja sprawdziłem i taki serwer na ts'ie też istnieje. VmT niestety powinieneś i tak dostać bana za reklamę ts3. (nie zamazałeś adresu Ip. na przedstawionym przez Ciebie Screenie w tej skardze.)
Co do bana gracza VmT: https://cdn.discordapp.com/attachments/298553799507705866/394109200621633536/reklamaVmT.png Z tego co rozumiem, to uważa że został niesłusznie zbanowany. Ja tu widzę jasne złamanie regulaminu. Co do gracza rezok: odpisałam już sytuację w tym wątku. Nie byłam pewna, czy za taki adres też jest ban - teraz wiem, że nie powinnam się wahać. Gracz został karany za flood kickami, a następnie wyciszeniem. Jak dla mnie to wyglądało jak osoba, której zależało tylko na prowokacji, bo adres zaczął wysyłać od razu banie Gracza VmT. Po tym jak upewniłam się słuszności kary został zbanowany na 21 dni. Za zamieszanie przepraszam, wciąż się uczę.