1. Nick w grze: Metaxon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: reconnect 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 22;10 15.02.2015 5. Dowody: Takie zachowanie jest nie kulturalne co najmniej nieodpowiednie dla przedstawiciela administracji, oraz porostu takie chamstwo robi zła reklamę serwerowi. Owy gracz złamał następujące punkty regulaminu: §3 punkt 2. "Netykieta" §4 punkt 4. "Nieprawdziwe informacje... celem dowartościowania się" §4 punkt 5. "Szerzenie nienawiści wobec graczy"
Jakby każdy składał za takie słowa skargi, to tutaj by było takich bezsensownych wątków przynajmniej z 50 dziennie. Słowo Frix tak naprawdę nie istnieje i może mieć jakie kolwiek znaczenie, cwaniak (cwaniactwo, cwaniaczy) to nie są wulgaryzmy ani nic co było by niekulturalne, "Dzieciaczku" to również nie jest wulgaryzm Swoją drogą równie dobrze ja mogę złożyć skargę na ciebie za twój sarkastyczny ton oraz chamskie odzywki kiedy gracz który mieszka obok ciebie skarżył się na przeokropne lagi z powodu twojego kurnika, Zapamiętaj sobie, że "Homo homini lupus" (Człowiek, człowiekowi wilkiem.) I tak jak ty go traktujesz on będzie traktował ciebie.
Ty jako członek administracji powinieneś dawać przykład, może widocznie do tego nie dorosłeś. Masz jakis problem co do moich odzywek, craftapple.pl -> forum -> skarga.
Widać, że ktoś tu wymyśla nowe "wulgaryzmy" Heh..ostatnio na mnie też była skarga za wyzywania od "frixów" i "dzieciaków" A te słowa które wymieniłam to jest prawda napisana przez reconnecta.Jakby Cie w inny sposób wyzywał, to by miało kompletnie inne znaczenie, pewnie liczysz na jego degrada? Heh mylisz się Moim zdaniem nic obraźliwego na tym SS nie ma. Pozdro
Nie powiedziałem nawet pół słowa o wulgaryzmach tylko o obrażaniu, braku kultury, punkty regulaminu które złamał wymieniłem i nie ma w nich nic o wulgaryzmach. Może podam przykład żeby ci mniej inteligentni zrozumieli. Zdanie "Jesteś głupi jak but." jest obraźliwe a nie zawiera wulgaryzmu. Zapraszam do lektury regulaminu i doinformowaniu się, a dopiero potem wypowiadania.
Przy tym zdarzeniu był XInfiniterX. Gdyby "faktycznie byłoby to wykroczenie" to Administrator by zareagował... Pozdrawiam.
Czasami infiniter może być zajęty albo nie patrzeć na czat. Regulamin chyba nie został napisany dla jaj.
Niby pomocnik powinien się wykazać wyższą kulturą osobistą, ale nie zapominajmy, że on też jest człowiekiem, że też może troszke opuścić nerwy. Osobiście za takie coś bym tylko powiedział góra 2 słowa na miejscu admina. Sądzę, że skończy się najwyżej na ostrzeżeniu.
Dokładnie ban na ip i do widzenia, albo co najmniej [cenzura] za zachowywanie się jak rozwydrzony bachor podczas miesiączki.
Ty w poście wyżej zachowałeś się gorzej niż "oskarżony" reconnect. Reconnect nie obraził Cie w żaden sposób... tylko to sobie wmawiasz.... Hmm... pomyślmy Frix to według Ciebie wulgaryzm a np. "opie**** za zachowywanie się jak rozwydrzony bachor podczas miesiączki." to nie wulgaryzm.... ok.... Człowieku- Ogarnij sie! ....
Misiu czas już obudzić się, po raz 3 powtarzam ze nie pisze skargi o wulgaryzmy." "opie**** za zachowywanie się jak rozwydrzony bachor podczas miesiączki." to nie wulgaryzm.... ok...." [cenzura] napisałem misiu. Jak już mówiłem czas już wstać, oczka przetrzeć, umyć buzie a potem się wypowiadać.
-_- Czyżbyś mi imputował, iż jestem "Misiem" oraz jakimś śpiochem??? Posłuchaj mnie: Nie będę dłużej z Tobą dyskutować na ten temat, lecz proszę o zmianę zwrotu "Misiu" na jakiś inny. Pozdrawiam!
Wiecie co? SebaDB troche za bardzo czepia się szczegółów, "frix" "lama" to nie obraza ani nawet wulgarne zachowanie.