1. Nick w grze: SebaDB 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Reconnect 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 21.03 15:45 5. Dowody: Zaraz po wstawieniu tej skargi któryś z moderatorów co chwile strzelał do mnie piorunami, o kolo godziny 16:25 , w logach powinno wszystko być. A tu mam reakcje Recconecta po zobaczeniu skargi na forum.
Czy ja gdzieś napisałem, że to było skierowane do ciebie? + Skro tak bardzo mnie lubisz to ja od dzisiaj też w twoim wypadku bede stosował się dokładnie do regulaminu i za każde wykroczenie i najmniejsze złamanie natykiety będe mutował i kickował do skutku :* [hr] Bo nie widze abym napisał twój nick przed wypowiedzia
Miło ze dokumentujesz każda wypowiedz, widać ze lubisz mnie nadwyraz niż inny -> proponuje wpisać /ignore reconnect i twój problem znika ^^
powinnaś!!!!!! Jak ja Cie dopadnę to ty długo nie pożyjesz... A co do skargi, on nie obrażał gracza zapewne, jak byś dał wcześniejszy wątek to może by coś było, ale DAŁAŚ tylko mały fragment
Chcesz załatwić reconnecta? Pomogę ci. A nie, sory. Spójrz na siebie hejterze, ponoć sobie "wyrobiles zdanie na temat serwera" a ciągle tu grasz. Szkoda bo już myślałem że poszłaś sobie z tego serwera :/
kox666 co ty mi mowisz o regulaminie http://www.tinypic.pl/h7l5z11yb6gk http://files.tinypic.pl/i/00646/hdumchgyv8cw.png
A po to wstawiam, żeby nakreślić kto mnie upomina Wytykasz mi każdy najmniejszy bład i od dzisiaj ja bede robił to samo tobie [hr] A i tamta wypowiedz kox666 obraża phantoma
Przypominam, ze za owe wykroczenie które rzekomo popełniłem gracz któremu przeszkadzają moje wypowiedzi ma użyc /ignore ( Paragraf 3 punkt 3)
Kox na te twoje "rzygi" aż nie chce mi się patrzeć, odejdź od komputera, wypij ziołową herbatkę i idź spać, zamiast wymyślać jakieś skargi z byle powodu -_-
W taryfikatorze kar nie jest to ujęte Kar - Degrad Proponuje dać degrada mi, phantomowi i patowi a mianowac Kox666 moderatorem
Zaznacz, że kox666 usunał z tego wątku wszystkie odopowiedzi w których obrażał moderatorów i używał wulgarnego słownictwa oraz wymyśla z jakimś /thor którego nie miałem okazji w życiu uzyć
Albercik24 dostał bana za napisanie "tu huju" a reconnect dał mu bana za obrazę moderatora. To ma być ta wasza sprawiedliwość ? Żałosne.