MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga]SprytnyTroll

Discussion in 'Bany oraz skargi.' started by Zygmunt, 31 July 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zygmunt

Zygmunt Użytkownik

Pisze tutaj skargę, bo te forum jest taki wywalone, że nie ma skarg na ts'ie. :C

1.Jestem Zygmunt koledzy i koleżanki mówią mi Zygi, Zygi kurcze mol, latek mam 11+. Wbijam na kanał z kolegami po rejestracje (z Isasu Asiorek). Nagle armagedon admini nas rozdzielają po kanałach pytają się gdzie mieszkamy, kim jesteśmy gdzie pracujemy i tak dalej. Strach normalnie ja zostałem sam na sam z SprytnyTroll (najlepszy admin ts). Który się zachował nie kulturalnie, można powiedzieć, że wywołał prawie drugą wojnę światową.
    2.Ten super hiper venuom admin ala SprytnyTroll mi zarzucił, że nie ma rangi 11+ no to ja robię smutną minkę :c I mówię mu kurcze marjan nie pierdol, to daj mi 12+. A on mówie, ale powiedz ile na prawdę masz... Logicznie mysląć jak dałby mi rangę 12+, to możliwę, że mam nawet 79latek... Widać, że SprytnyTroll nie skończył podstawówki, ale co zrobisz nic nie zrobisz...
    3.Dał mi 16+ (sam ma 16+ rangę, więc się chciał dowartościować). Ja mówie mu: Kurcze stary to daj mi już 17+ -------------Nie dał mi :C
    4.Mówi gdzie mieszkasz? Warmińsko-pomorskie (powiedziałem), dał mi Warmińsko-Mazurskie....
    5.Jakieś inne rangi? Hejter. (powiedziałem)
    6.Mówię mu, że źle mi dał początkowe rangi dał (16+ miał zamienić na 17+ i na Warmińsko-Pomorskie). Ten się wkurzył zaczął przeklinać po Rosyjsku(chyba), zabrał mi wszystkie rangi i mnie kickn'ął.

1. Nick na ts'ie: Pop Corn
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: SprytnyTroll
    3. Kanał: Szukam pomocy (Minecraft)
    4. Przybliżona data:2015:07:31
    5. Dowody:Brak kurcze!

Podsumowując admin powinien dostać upgrade na nową rangę, czyli ban team.

Reklama
  2. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Mhm, dostajesz permbana za trole. Razem z kolegą wymiataczem.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page