1. Nick w grze:SaaVeen 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ThreeEyedMaster 3. Serwer: (np. survival/creative) sv 4. Przybliżona data: dzisiaj 5. Opis wykroczenia: Admin naduzywa swoich permisji - bije sie z graczem - potuje sie, mam wszystkie efekty, a nasz kochany Admin healuje mnie 6. Dowody:
Community serwerów minecraft jesy chu*** kurła, kiedyś to były czasy, np. taki serwerk 1.7 znany jako BC był jednym z najlepszych serwerów. Community było spoko, a teraz? Nawet CA kiedyś było spoko, ale już community to przeważnie nooby, derpy.
admin jest najlepszy co ty chcesz on by teego nie zrobil -.- moze cie lubi dlatego cie uzdrowil! prawda?
Wybacz. Najwyraźniej nie ogarnąłem, że stojąc w miejscu przy centralnym forcie i jedząc jabłko za jabłkiem się "potujesz" Ale rozumiem, że skarga dla atencji. Zwłaszcza, że chwile wcześniej śmieszkowaliśmy, co widać na załączonym zrzucie ekranu. W dodatku po walce dostałeś wszystkie swoje przedmioty. W ramach odpokutowania spędzę jeden dzień wyłącznie na oCV. Nie pozdrawiam