MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Skarga Viran123

Discussion in 'Bany oraz skargi.' started by Patryk12gracz, 24 February 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Patryk12gracz

Patryk12gracz Użytkownik

Dokładny nick w grze? Patryk12
    Nick oskarżonego? Viran123
    Serwer? Spójrzcie na moją repke.
    Przybliżona data? 2015-02-24.
    Dowody? Spójrzcie na moją repkę co Viran123 napisał no może i to prawda ale to nie jest miłe co on tam napisał.
    Więc proszę żeby ktoś powiedział, żeby tak nie pisał. Bo na prawdę to nie jest miłe :-/.
    Wiem że te skarga nie jest potrzebna ale mi nie jest teraz miło jak Viran tego chce mogę odejść z tego serwera !!!:dodgy:
    Ale nie chcę odchodzić!!!
    [hr]
    PS. Wiem że ta skarga jest bez sensu ale mi jest przykro!!!

Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Jak dla mnie powinno być zablokowanie tych wszystkich reputek. Zbyt dużo osób się skarży na te "wredne reputki" Zalecam dać Virianowi warna albo bana na jakiś czas.

3. SebaDB

SebaDB Użytkownik

Bez przesady, wyraził swoje zdanie na twój temat. Wolność słowa.

4. Patryk12gracz

Patryk12gracz Użytkownik

Patrzcie Viran to usunol
    [hr]
    Viran jeszcze usunooes obrazliwy wpis w repce pata . viran myslalem ze z ciebie jest pozadny gosc. A ty straciles range i wyrzywasz sie na mnie i na pacie.
    Jak ktos nie widzialc co napisal w repce pata zaraz sie dowie, cytuje Mod pat277 hah/wyjdz, koniec cytatu.
    [hr]
    A w mojej repce napisal cytuje ty nie dowtaniesz pomocnika poco piszesz podania, nie dostaniesz pomocnika bo jestes idiota
    [hr]
    Viran jeszcze usunooes obrazliwy wpis w repce pata . viran myslalem ze z ciebie jest pozadny gosc. A ty straciles range i wyrzywasz sie na mnie i na pacie.
    Jak ktos nie widzialc co napisal w repce pata zaraz sie dowie, cytuje Mod pat277 hah/wyjdz, koniec cytatu.

5. popek713

popek713 Użytkownik

Zaraz jebne ci słownikiem :)
    [hr]
    Jestem za warnem dla Ciebie za stawianie reputek z fejk kont

6. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Patryk12 nie przejmuj się głupim dzieciakiem który kozaczy do wszystkich a potem wszystko usuwa. Piszesz viran że jestem żałosny teraz ty pokazujesz jaki jesteś niedo...nym dzieckiem. Kozak w necie piz... w świecie.
    Myślisz że wszyscy odejdą z serwera jak będzież tak pisał? Jak xNicediece cię obrażł w reputacji to odrazu robiłeś aferę że koleś cię obraża a ma rację. Mam totalną beke z cb.

Ps. Sory za te słowa ale ten dzieciak mnie wkurza będzie obrażał wszystkich a potem wszystko usuwał żeby nikt tego nie zobaczył. Żałosne na maksa. Ogarnij się!!

• Lubię To Lubię To x 2
    • List
  7. MrAstar

MrAstar Użytkownik

https://www.youtube.com/watch?v=eesnw3WcbD8 Jedyne co mogę polecić koledze Viranowi.

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page