Moim pomysłem jest wprowadzenie : Pisać na czacie ogólnym można co 30 sek Na msg/r/m itd można pisać co 5 sek RoyalSteve nadal jest msg
Nie wiem dlaczego ale jestem sprzeciw. Zmniejszyłoby spam, to fakt, ale co z normalną komunikacją innych graczy?
Jestem na NIE Jeżeli ktoś spami możesz użyć komendy /ignore (nikc) Lub poszukać kogoś z ekipy na innych trybach o kicku a potem o muta dla tej osoby
Nie, nie i jeszcze raz NIE Na większości serwerów tak jest, więc przez to te serwery tracą graczy. To jest moim zdaniem głupie. Tak jak mówił Royal: racja, że to zmniejszy spam, ale co z komunikacją? Miłego wieczoru
Ten pomysł nie jest dobry, ponieważ jak ktoś szybko pisze to ma problem, a tych co spamią można ukarać, albo upomnieć, ten pomysł bardzo utrudni komunikację na serwerze pamiętam jak grałem na innych serwerach to bardzo utrudniało życie, czasami się bugowało i nie można było nic pisać przez jakiś czas, właśnie dlatego przeszłem z powrotem na CA Jestem przeciw.
JESTEM NA NIE,DLACZZEGO? Ponieważ osoby które nie spamiom muszą napisać 30s troche za dużo czasu.Ja bym tak dał 5s.A jeżeli Beda spamic co sekunde to wtedy sa od tego pomocnicy. ______________________ SERDECZNIE POZDRAWIAM
xawery_ rozumiem, iż chcesz zostać pomocnikiem i mieć dużo postów na forum, lecz nabijanie ich w taki sposób i pisanie taką ortografią nic Ci nie pomoże. Miłego wieczoru.