MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Speed Klick

Discussion in 'Pytania i Problemy' started by Apcpc, 20 November 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Apcpc

Apcpc Użytkownik

Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale lepszej jakości myszki Typu A4Tech V2 bloody5 mają kilka ciekawych właściwości że np myszka klika sama.
    I są to legalne sposoby do bardziej wydajnej i efektownej gry w FPP.
    Poza tym żaden szanujący się gracz nie używa do porządnej gry myszki za mniej niż 100zł a że większość z Newbie.. celowo mówię Newbie nie Gracz.. używa takiej nie innej dziadowskiej myszki to już Wasz problem nie prb Graczy bo że Was nie stać na myszkę warta 300zł to już niczyj a Newbie problem..

ale najprościej powiedzieć że dany Gracz osądzany przez Newbie ma haki cheaty czy SpeedKlicki..

Bo wg ludzi myszka na tylko 2 przyciski i rolkę i to też nie zawsze i kulka w środku która trzeba czyścić, już pominę że podkładka już nie służy tylko by kulka jeździła bo jej nie ma tylko by czujnik laserowy miał równą powierzchnie.

Pomyślcie..
    Bo pewnie połowa z Was używa myszki kulkowej albo optycznej... A istnieją jeszcze myszki laserowe z DPI 3000+ i kilkoma innymi fajnymi bajerkami ułatwiające grę ;)

Wiec stfu :)

Pozdrawiam wszystkich Newbie :)

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

3. Fri

Fri Użytkownik

czyli kazdy gracz ktory nie ma tak jak Ty sprzetu za conajmniej 300+ zł jest gorszy? ciekawe ze moja myszka za te 50 zł mi starcza do wszystkiego ;x

4. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Przesadziles, to ze ty masz kase nie znaczy ze kazdy ja ma i chce wyrzucac kase na myszke skoro moze kupic ja za 30-40 zl. Bez sensu ten wątek, tylko obraza "Newbie" dla graczy ktorzy nie wybierali fortuny.

5. Marks02

Marks02 Użytkownik

Morze ktoś jest uboższy i nie stać na taką myszkę. Apcpc pomyśl czasami jak mam myszkę za ok. 60 zł, i mi na wszystko mi starcza!!!

6. Apcpc

Apcpc Użytkownik

Nie zrozumieliście sensu wątku.

Po 1 to kwestia człowieka i czy chce taką myszkę kupić.
    Po 2 chodzi o sam sens nie zarzucania komuś haków skoro można uzyskać efekty mając lepszą myszkę.

Wiec jak przegrywacie PvP to pomyślcie dlaczego tak się dzieję. Bo może właśnie to jest efekty lipnego sprzętu.

I nie chodzi o to że Was lub kogoś nie stać, bo mam to w D.

7. Fri

Fri Użytkownik

a ja mam w dupie twój sprzęt. dopóki mc istnieje dopóty będą oskarżenia wszelkiej maści w sprawie przegranych, nawet jakbyś całemu światu dal taki am sprzęt^^ tu nawet nie chodzi o sprzęt a o sposób myślenia. Przykład: Ja wygrywam? jestem najlepszy nikt mnie nie zabije. Ja przegrywam? on ma cheaty itp itd.. więc wątek bez sensu do zamknięcia :D

Reklama
  8. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Spekulacje na temat tego kto wygrał, przegrał itp moim zdaniem są bezsensowne.. tak jak Fri napisał podzielam jego zdanie. Niestety tak już jest.. Przegrasz? trudno.. Wygrasz? ON MA CZITY BANA MU to tyle zamykam

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page