MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Spownex902

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Spownex902, 28 July 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Spownex902

Spownex902 Użytkownik

IMIĘ:Krzysiek

NICK W GRZE:Spownex902

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Przebywam z requły od 3-5 godzin, głównie przed północą,
    jak i przed południem

Ur.: 23.09.2002
    OD KIEDY GRAM?: Z MC przygodę zacząłem w 2012 roku, a moja pierwsza wersja to MC 1.3.1

JAK CZĘSTO JESTEM? :Na CraftApple gram mniej więcej od ponad 4 tygodni i uwielbiam ten serwer;)(Głównie survival)

CZY MIAŁEM TU JAKĄŚ KARĘ?:Byłem raz karany przez moderatora za rzekomy X-ray, tylko że nie zgadzam się z tą karą. Po prostu trafiło mi się sporo diamentów... No ale było, minęło, waże co się dzieje TU i TERAZ.

CZY BYŁEM NA JAKIMŚ SERWERZE KIMŚ WIĘCEJ?:
    Serwer mistrzowie sześcianu, serwer, na którym byłem już pomocnikiem, miałem nawet zadatki na moderatora, lecz serwer zamknięto. W 2013 roku bywało tam około 150-200 graczy dziennie ;P

CO ZMIENIĆ NA SERWERZE?:CraftApple jest prawie idealnym serwerem, jedyne, co mnie smuci to mała ilość cuboid-ów, oraz słabe zabezpieczenia działki. Trzeba by też zmienić kolor pomocnika na jakiś żółty, ponieważ VIPY mają już taki kolor.Poza tym gra mi się tutaj jak nigdy dotąd!

JAKIE OBOWIĄZKI, I UPRAWNIENIA MA POMOCNIK?p;Pomocnik, jak sama nazwa wskazuje, musi pomagać przede wszystkim nowym graczom, ale nie tylko! Pomocnik powinien pomagać moderatorom np. w czacie, czy zgłaszaniu jakiś błędów. To wiem z wspomnianego wcześniej serwera.

DLACZEGO MIAŁBYM ZOSTAĆ POMOCNIKIEM?: Cóż, na serwerze nie ma wielu pomocników, tym bardziej późnym wieczorkiem, gdzie gracze sami się chwalą i pokazują mi, iż mają oni różne cheaty. Ja osobiście mam peeełno wolnego czasu, a zawsze marzyłem o takiej randze. Nie chodzi mi tu o dopisek, lecz o zadania, jakie muszę spełniać. Bardzo chciałbym znowu pomagać ludziom, i uczestniczyć w życiu serwera!

JAK ZAŁAGODZĘ KONFLIKTY?: No cóż, najpierw zawsze trzeba dojść do tego, kto ten spór zaczął. Rozważam czy na pewno osoba 1. jest winna , czy może kłamie i to osoba 2. jest ofiarą. Następnie spróbuję dogadać się z każdym graczem osobno, o ile będzie to możliwe.
    CZY POSIADAM UMIEJĘTNOŚĆ WSPÓŁPRACY Z LUDŹMI?:pewnie! Uwielbiam nawiązywać kontakty.

Na imię mi Krzysiek, jestem dobrze uczącym się 14 latkiem, mieszkającym w pięknej Łodzi!Uwielbiam wszelkie gry muzykę, a przede wszystkim tramwaje!Moją ambicją jest pomoc innym, oraz praca w MPK ;P .Jestem osobą bardzo spokojną, czasami za bardzą, lecz gdy ktoś przejdzie granice mego spokoju, mogę być konsekwentny i się odegram podwójnie. Minecraft, jest dla mnie dobrą grą, jest to gra jak każda inna! Z MC styczności miałem u kolegi już w 2011 , gdy wyszła ostatnia alpha. Na początku uznałem tą grę za dno. "Nakręciłem" się na tą grę dopiero jak obszedłem YouTube od A do Z i uznałem tą grę za coś bardzo ciekawego. Później , chodziłem do kolegi by pograć w MC, ponieważ mam uważała że to głupie ;). No i właśnie w 2012 roku, miałem możliwość zaktualizowania OpenGL, javy i zainstalowania MC. 1.3.1.Od tego momentu, zakochałem się w tej grze! był moment w kwietniu 2015 roku, że przestałem grać w MC. W grudniu '15 roku powróciłem do MC.no i tak do dzisiaj gram!.

Umotywowanie podania: No cóż, może jestem krótko na serwerze, ale każdy dzień gry to dzień poznawania ludzi, serwera!Serwer bardzo przypadł mi do gustu!

Reklama
  2. Majka250

Majka250 Użytkownik

Reklama w podaniu

Jestem na NIE.

3. Spownex902

Spownex902 Użytkownik

Nie ma tu reklamy. Dlaczego? Napiasłem powyżej iż serwer od 2 lat(tego tam nie ma) nie istnieje, więc nie ma tu reklamy. A żaden serwer związany z tym powyżej nie istnieje. Tak samo kontakt z byłym admin. utrzymywałem długo, i napisał że nie będzie reaktywował serwera. Także nie wiem co tu jest za reklama. Z resztą.. Rekrutujący ocenią czy to reklama czy nie ;P

4. fox12

fox12 Użytkownik

Zły wzór, krótko grasz.

Ocena:

Nie​

No i jeszcze zapomniałem, nie musisz komentować swojego podania, liczy się to do nabijania postów.

5. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

6. Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń
    netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin.

Jeśli uważałeś, że ban był niesłuszny, to trzeba było napisać prośbę o unbana.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page