W tym wątku wymieniamy się sucharami oraz dowcipami które znamy, i którymi chcemy się podzielić. Najlepsze dostaną reputkę od samego mnie Zaczynam: - Jak się nazywa firma niecierpliwego? . . . . . . . . . . . . . . - W gorącej wodzie company
Ahh... mój kochana żart xD Jasiu pragnął mieć papugę. Rodzice zdecydowali się kupić. Mama pyta Jasia-Jaka jest pogoda? A Jasiu na to-Ale leje.Papuga to zapamiętała. Jasiu wybiera się do szkoły z papugą i z pewnego domu słyszy -Oddawaj te pieniądze złodzieju! Papuga to zapamiętała.Mama Jasia szykuje tatę Jasia do pracy i mówi-Uważaj na zakrętach kochanie! Papuga to zapamiętała.W niedziele Jasiu zabiera papugę do kościoła. Ksiądz kropi kropidłem a papuga- Ale leje! Ksiądz zbiera na ofiarę a papuga-Oddawaj te pieniądze złodzieju! Ksiądz się zdenerwował i zaczął ganiać papugę po kościele a papuga do niego -Uważaj na zakrętach kochanie! Ulubiony żart mojej siostry - Wnuczka. - Kto? Spłuczka? Jaka znowu spłuczka? - Wnuczka babciu, wnuczka. - Aha! No to wejdź, wnuczka. Dziewczynka wchodzi i mówi: -J utro, babciu będzie komisja śledcza. Wiesz co masz powiedzieć? - Nie. - Masz 80 lat, 2 dzieci, mąż w pracy, a krowa zdycha pod płotem. Zapamiętałaś? - Tak, tak. Następnego dnia przychodzi komisja śledcza i puka: Puk puk! - Kto tam? - Komisja śledcza. - Co? Jaka znowu eksmisja? - Komisja śledcza, babciu komisja śledcza. - Aha! To wejdźcie. - Ile pani ma lat? - 2. - Ile ma pani dzieci? - 80. - Gdzie krowa? - W pracy. - A mąż gdzie!? Krzyczy zdenerwowany mężczyzna. - Zdycha pod płotem. Komisja śledcza, nawet nie mówiąc do widzenia, wyszła szybkim krokiem z domu babci. Następnego dnia, wnuczka przychodzi do domu babci i puka: Puk puk! - Kto tam? - Wnuczka. - Kto? Spłuczka? Jaka znowu spłuczka? - Wnuczka babciu, wnuczka. - Aha! No to wejdź, wnuczka. Dziewczynka wbiega i mówi: - No i co!? Była komisja śledcza? - Była. - No i co powiedziałaś? - No że mam 2 lata, 80 dzieci, krowa w pracy, a mąż zdycha pod płotem. Dziewczynce szczęka opadła i mówi zacinając się: - C...co!? A babcia myśli, że wnuczce chodzi o sweter który jej robiła i mówi: - Co? Sweterek nie ładny?
Wiem że nie wypada ale co mi tam Dlaczego żyd pisze się przez "ż"? Bo wymienia się na gaz Najkrótszy kawał o podałach Ten - tego Nieco dłuższy Ten - tego - i tamtego Badum cyk
- Przepraszam, dlaczego ten pies nie jest na smyczy? - To nie mój pies. - Jak to nie pański? - Nie mój. - Przecież widzę, że to pański pies! - Nie. - Nie? To niech pan przejdzie na drugą stronę ulicy! (facet przechodzi) - I co?! Poszedł za panem! To pański pies! - To nie jest mój pies. - To niech pan przejdzie jeszcze raz! (facet przechodzi) - Ten pies za panem chodzi, nie oszuka mnie pan, to pański pies! - Panie, on się do mnie tak samo p********olił, jak i pan!
Dlaczego Putin lubi klub z dortmundu? BoRUSSIA [hr] Jak nazywa się facet z nożem? Janusz. [hr] Jak nazywa się piękna kobieta w Niemczech? Turystka [hr] W jakiej walucie płacą ptaki? Wróblach.
Pechowy Brian: Złamał ołówek - W paincie Poszedł do kina na Titanica - Utonął Flirtował z drzewem - Dostał z liścia Kupił monitor ... - Do laptopa Grał w fife - Przebił piłkę Piekł babkę .. - Wyszedł dziadek ______________________________ Dlaczego pedofil woli kurtki zimowe ? - Bo są nieletnie Jak nazywa się rosyjska miłość ? - Związek radziecki
Przychodzi blondynka do spożywczaka i pyta się: -Co to te czerwone kulki Proszę Pana? -To są jabłka - Odpowiedział sprzedawca -To poproszę kilogram ale każde osobno zapakować Tak jak blondynka prosiła tak sprzedawca zrobił -A to co za zielone kulki Proszę Pana? - znów pyta się blondynka -To jest agrest - odpowiedział lekko zirytowany sprzedawca -To poproszę kilogram ale każdy osobno zapakować Sprzedawca już bardzo wkurzony pakuje agrest a po chwili blondynka znów pyta: -A co to za małe czarne kulki? -Mak ale k***a nie na sprzedasz! Won mi z sklepu!- Wykrzyknął wkurzony na całego sprzedawca Stoi pijany Polak na warcie , podchodzi do niego Niemiec i mówi: -Guten Morgen. -Butem w mordę? - Pyta Polak , zdejmuje buta i uderza Niemca w mordę. Niemiec wstaje i wykrzykuje: -Was ist das?! Na to Polak: Jeszcze raz? Idzie murzyn przez pasy i śpiewa: Pojawiam się i znikam , pojawiam się i znikam... Przechodzący obok chłop patrzy na niego a po chwili pyta: -Panie co Pan tworzysz? A murzyn na to: Nie widzisz Pan? Pojawiam się i znikam , pojawiam się i znikam... Chłop mu na to: I****o! Jesteś brązowy a pasy są czarne Jasiu na lekcji wylał wodę na ławkę. Zirytowana Pani powiedziała chłopcu: -Idź poszukać ścierki. Powinna być gdzieś w szafie. Jasiu posłusznie poszedł , a nauczycielka kontynuuje lekcje: -Dzieci , gdybym umarła co byście napisali na moim grobie? A Jasiu znajdując poszukiwany przedmiot krzyczy: Tu leży ta szmata! Nauczycielka do klasy: -Wyciągamy karteczki. Będzie kartkówka -A może stoperan? - Odpowiedział zirytowany jaś -Nie , a po co? - Odpowiedziała zdziwiona nauczycielka -Bo Panią chyba po***ło z tą kartkówką - Mruknął Jaś po nosem... Alpanista wpada w przepaść. Koledzy krzyczą: -Piotr! Żyjesz?! -Żyję! -Ręce masz całe? -Całe! -Nogi masz całe? -Całe! -A ciało masz całe? -Całe! -To wstawaj -Nie mogę , jeszcze lecę!
Czym smaruje się Putin? Krymem. Co to jest PiS? Potwory i Spółka. Dlaczego policjanci są niechigieniczni? Bo latają z pałami.
W windzie stoją: Mądra blondynka, Super Man i zwykły mężczyzna. Nagle zauważają w windzie 200zł. Kto je podniesie? Zwykły mężczyzna, bo rszta to postacie fikcyjne.
Idą dwa słonie przez pustynię i jeden mówi: -Ale tu musiało być ślisko -Dlaczego tak uważasz? -No zobacz ile piasku tu nasypali!
Jak się nazywa cygan z płytą w dupie? CD-ROM Drobnym druczkiem na ostatniej stronie Ksiązki Rekordów Guinnessa jest napisane, że wszystkie rekordy należą do Chucka Norrisa, w reszcie książki są wymienieni ci, którzy się najbardziej zbliżyli.
- Jak nazywa się usługa telekomunikacyjna, pozwalająca użytkownikowi kraść telefony innym? - Roming. kolejny warn?